Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στη Microsoft Hellas

Μελών ΣΕΠΕ

01 Ιουλίου 2015

Η Microsoft Ελλάς, η οποία για μια ακόμη χρονιά διακρίθηκε ως μια εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης που θα διαρκέσει 3-6 μήνες.

Στο πρόγραμμα αυτό, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν τελειόφοιτοι και απόφοιτοι (έως 12 μήνες από την ημερομηνία αποφοίτησης) καθώς και κάτοχοι μεταπτυχιακού ανώτατων πανεπιστημιακών σχολών (Α.Ε.Ι.) Διοίκησης, Πληροφορικής, και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, είναι να βοηθήσει τους νέους που εισέρχονται σήμερα στην αγορά, να αποκτήσουν εμπειρία και να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες, που είναι απαραίτητες σε μια αγορά, η οποία είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ.

Όπως δήλωσε η Ματίνα Χατζηπαύλου, HR Director της Microsoft Ελλάς «Η στήριξη των νέων ειδικά στη δύσκολη εποχή που διανύουμε στη χώρα μας, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Microsoft Ελλάς. Σκοπός μας, μέσω του προγράμματος αυτού, είναι να παρέχουμε στους φοιτητές τα κατάλληλα εφόδια και τις απαραίτητες γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας, παρακαλούμε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους. Η λήξη υποβολής βιογραφικών είναι στις 15 Ιουλίου 2015.

  • Για πρακτική άσκηση σε θέσεις πωλήσεων μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ.
  • Για πρακτική άσκηση σε θέσεις μάρκετινγκ μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ.
  • Για πρακτική άσκηση σε τεχνικές θέσεις μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ