Η Cyta Ελλάδος πρωτοπορεί

Μελών ΣΕΠΕ

19 Ιουνίου 2015

Εγκατέστησε υπερσύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών στα ξενοδοχεία της Ελούντας

Η Cyta Ελλάδος εγκατέστησε ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελούντα, στο Δήμο Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, προσφέροντας σε όλη την περιοχή ταχύτερες συνδέσεις στο διαδίκτυο.

Εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στη Cyta Ελλάδος, πολλές ξενοδοχειακές μονάδες έχουν ήδη συνδεθεί στο δίκτυο της Cyta, παρέχοντας στους επισκέπτες τους, τις πλέον ποιοτικές ευρυζωνικές υπηρεσίες. Σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες, σε κάθε ξενοδοχειακή μονάδα καταλήγει οπτική ίνα αποκλειστικής χρήσης, με αποτέλεσμα να παρέχεται, πρακτικά, απεριόριστη δυνατότητα αναβάθμισης της ταχύτητας σύνδεσης με το διαδίκτυο, ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες κατά την περίοδο αιχμής.

Η Cyta Ελλάδος ξεκίνησε την εμπορική δραστηριοποίησή της από την Κρήτη, το 2008 και καλύπτει με το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών, σχεδόν το σύνολο του νησιού, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και του τουρισμού.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Διαχείρισης Τεχνολογίας και Χονδρικής Αγοράς της Cyta Ελλάδος, κ. Ηλία Ηλιόπουλο, η σημαντική αυτή επένδυση καλύπτει τις ανάγκες των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων της Κρήτης και ιδιαίτερα της Ελούντας, που αποτελεί ένα από τα σημεία υποδοχής και φιλοξενίας επισκεπτών υψηλού επιπέδου.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αγ. Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός τόνισε ότι το έργο αναβαθμίζει την τουριστική δραστηριότητα όλης της περιοχής. Επισήμανε, τέλος, τη σημασία του, η οποία, όπως είπε, ενισχύεται από την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η Cyta Ελλάδος.

 

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ