Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Υπερσύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών της Cyta Ελλάδος στα ξενοδοχεία της Ελούντας

cyta

Τις ταχύτερες συνδέσεις στο διαδίκτυο απέκτησε η περιοχή της Ελούντας του Δήμου Αγίου Νικολάου Κρήτης, χάριν στην εγκατάσταση ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών που ολοκλήρωσε επιτυχημένα η Cyta Ελλάδος.

Ήδη, έχει συνδεθεί στο δίκτυο της Cyta πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, ένας μεγάλος αριθμός ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής παρέχοντας στους επισκέπτες τους, τις πλέον, ποιοτικές ευρυζωνικές υπηρεσίες. Σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες, σε κάθε ξενοδοχειακή μονάδα καταλήγει οπτική ίνα αποκλειστικής χρήσης, με αποτέλεσμα να παρέχεται, πρακτικά, απεριόριστη δυνατότητα αναβάθμισης της ταχύτητας σύνδεσης με το διαδίκτυο, ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες κατά την περίοδο αιχμής.

«Η Cyta Ελλάδος ξεκίνησε την εμπορική δραστηριοποίησή της από την Κρήτη, το 2008, και καλύπτει με το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών σχεδόν το σύνολο του νησιού. Η αφοσίωσή μας στο να εργαζόμαστε συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και του τουρισμού αποδεικνύεται, μεταξύ άλλων, από τη σημαντική αυτή επένδυση που πραγματοποιήσαμε με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων της Κρήτης και ιδιαίτερα της Ελούντας που αποτελεί ένα από τα σημεία υποδοχής και φιλοξενίας επισκεπτών υψηλού επιπέδου», δηλώνει ο διευθυντής Διαχείρισης Τεχνολογίας και Χονδρικής Αγοράς, κ. Ηλίας Ηλιόπουλος.

«Ο Δήμος Αγίου Νικολάου στηρίζει έργα τεχνολογίας αιχμής, όπως αυτό του δικτύου οπτικών ινών που ολοκλήρωσε με επιτυχία η Cyta Ελλάδος. Πρόκειται για έργο που αναβαθμίζει τον τόπο μας και την τουριστική μας δραστηριότητα, τοποθετώντας ψηλά τις προσφερόμενες υπηρεσίες των ξενοδοχειακών μας μονάδων στη διεθνή αγορά του Τουρισμού», τόνισε ο δήμαρχος Αγ. Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ