Συμμετοχή της PCS στο συνέδριο NeMa Europe 2015

Μελών ΣΕΠΕ

08 Ιουνίου 2015

Η PCS, μέλος του ομίλου SingularLogic, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων και υπηρεσιών σε Τράπεζες και Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς σε 9 χώρες, θα συμμετέχει ως χορηγός στο 15ο ετήσιο συνέδριο Network Management Conference (NeMa Europe), που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου 2015, στο Divani Apollon Palace και Thalasso.  

Το συνέδριο NeMa θεωρείται το κορυφαίο σε ευρωπαϊκό επίπεδο event για στελέχη Τραπεζών, Χρηματοπιστωτικών Οργανισμών, Θεματοφυλακής, Ρυθμιστικών Αρχών, Χρηματιστηρίων, Κεντρικών Αποθετηρίων και Οίκων Εκκαθάρισης Συναλλαγών. Το NeMa Europe είναι το μεγαλύτερο και το δημοφιλέστερο συνέδριο του χώρου, με  80 ομιλητές και περισσότερες από 600 συμμετοχές.

Η PCS θα παρουσιάσει την ηγετική της πλατφόρμα PCS Custody, που καλύπτει ολοκληρωμένα όλο το φάσμα των υπηρεσιών της θεματοφυλακής, παρέχοντας σχεδόν απεριόριστη δυνατότητα κλιμάκωσης και πλούσια λειτουργικότητα. Το συγκεκριμένο Τραπεζικό Πληροφοριακό Σύστημα, αριθμεί ήδη ένα σημαντικό αριθμό live εγκαταστάσεων σε χώρες όπως Κένυα, Τουρκία, Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο NeMa: www.nema-event.com

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ