Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Schneider Electric παρουσιάζει τη νέα φορητή μπουτονιέρα Harmony™ για ασύρματα μπουτόν ελέγχου χωρίς μπαταρία

schneider

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός σε θέματα διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού, παρουσίασε τη νέα φορητή μπουτονιέρα Harmony, την τελευταία προσθήκη στη σειρά των προϊόντων ελέγχου και σηματοδότησης.  Σχεδιασμένο να συμπληρώνει ιδανικά το δημοφιλές ασύρματο (και χωρίς μπαταρία) μπουτόν ελέγχου Harmony XB5R, η νέα φορητή μπουτονιέρα Harmony μπορεί να φιλοξενήσει τη μονάδα ελέγχου, διευκολύνοντας έτσι τη μεταφορά, την τοποθέτησή της σε σταθερή βάση, ή την ανάρτησή της από κάποιο γάντζο.

Μετά και την παρουσίαση της νέας φορητής μπουτονιέρας Harmony, οι χρήστες έχουν πλέον στη διάθεσή τους μια ολοκληρωμένη λύση για τον ασύρματο έλεγχο των μηχανημάτων τους, και φυσικά την ελευθερία να μετατοπίζουν το σημείο ελέγχου σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες τους.


Τα πρακτικά οφέλη από αυτή τη δυνατότητα είναι πολλά: 


> Πιο αποδοτική λειτουργία

Οι χειριστές περονοφόρων μπορούν να χειρίζονται μηχανές, να ανοιγοκλείνουν αυτόματες πόρτες, ή να αλλάζουν κάποια φωτεινή σήμανση χωρίς να κατεβαίνουν από το όχημα. 

> Μικρότερος κόστος εγκατάστασης

Οι χρήστες μπορούν να ελαχιστοποιήσουν το κόστος που απαιτείται για την εγκατάσταση καλωδίωσης σε μεγάλα εργοτάξια, αναβατόρια, μηχανές μεγάλου μήκους, κεντρικές πύλες εισόδου βιομηχανικών μονάδων κλπ. 

> Αυξημένο επίπεδο ασφαλείας για τον χειριστή και την εφαρμογή

Ο χειριστής μπορεί να ελέγχει το μηχάνημά του από απόσταση. Δεν υπάρχουν εκτεθειμένα καλώδια ή κανάλια καλωδίωσης τα οποία μπορεί να φθαρούν ή να υποστούν ζημιές με το πέρασμα του χρόνου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Harmony, μπορείτε να βρείτε εδώ: http://bit.ly/1HI3lsE

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ