Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η εντυπωσιακή συμμετοχή της Epson στην FESPA με μοναδικά σχέδια

Οι επισκέπτες της FESPA θα έχουν την ευκαιρία να δουν στο περίπτερο της Epson (K35, Hall 7), σχεδιαστικές ιδέες να ζωντανεύουν προκειμένου να δημιουργήσουν ιδιαίτερα οικιακά περιβάλλοντα και χώρους εργασίας. Σε συνεργασία με την Blooming Bryony Designs (www.bloomingbryonydesigns.com), η Epson θα επιδείξει πρωτοποριακές ιδέες εσωτερικής διακόσμησης με επίκεντρο το εντυπωσιακό σχέδιο “Hummingbird”, από την Blooming Bryony, τυπωμένο σε φωτιστικά, κουρτίνες, ταπετσαρίες τοίχου, μεμβράνη γυαλιού, τραπέζια και καρέκλες.

Τα μοναδικά σχέδια για εσωτερική διακόσμηση και οικιακά αντικείμενα, θα τυπωθούν σε μια μεγάλη γκάμα υλικών, όπως πολυεστερικά και βαμβακερά υφάσματα, χαρτί της Epson και διαφανής μεμβράνη, χρησιμοποιώντας την τελευταία σειρά μαλάνης SureColor dye sub, της Epson, απευθείας σε ύφασμα.

Παράλληλα, η επίδειξη Design-A-Day της Epson, υπόσχεται να διατηρήσει την σχεδιαστική έμπνευση “ζωντανή” καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Ένα διαφορετικό σχέδιο υφάσματος θα τυπώνεται κάθε ημέρα στο περίπτερο, προκειμένου να επιδείξει τις δυνατότητες της τεχνολογίας της Epson, αλλά και τα ζωντανά χρώματα και το βαθύ μαύρο που μπορούν να επιτευχθούν με αυτή.