Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Microsoft ανανεώνει την πιστοποίηση Gold Application Development της OnLine DATA

onlinedata1

Με συνεχή αναπτυξιακή πολιτική η OnLine DATA προχώρησε στην ενίσχυση της συνεργασία της με την Microsoft μέσα την ανανέωση της πιστοποίησης Gold Application Development, η οποία δίδεται σε λίγες εταιρείες στην Ελλάδα.

Οι λύσεις της OnLine DATA αποτελούν τεχνολογίες αιχμής και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των αναγκών της επιχειρηματικής κοινότητας. Με σημαντικές εξαγωγικές δραστηριότητες στην Ευρώπη και διεθνείς διακρίσεις, η OnLine Data  κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της πληροφορικής.

Όπως τονίζει ο κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine DATA, «Για εμάς, η ανανέωση της πιστοποίησης Gold Application Development από τη Microsoft είναι πάνω από όλα μια έμπρακτη αναγνώριση της δουλειάς μας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με μεράκι και δημιουργικότητα με σκοπό πάντα την κάλυψη των αναγκών των συνεργατών μας μέσα από τη χρήση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών».

Η OnLine DATA έχει προωθήσει και υλοποιήσει με μεγάλη επιτυχία 380 έργα σε Office 365 λαμβάνοντας έτσι την πιστοποίηση του Silver Small and Midmarket Cloud Solutions από  τη Microsoft.

Η επέκταση της συνεργασίας της με την Microsoft πιστοποιήθηκε επιπρόσθετα με την συνέχιση του Enterprise Agreement για Azure Solutions (Cloud) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ