Μοναδικό 3D υπερθέαμα για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Public Γλυφάδας!

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

23 Απριλίου 2015

Πρώτα στα Public η επίσημη παρουσίαση των νέων Samsung Galaxy S6 & S6 edge από τα Public και τη Samsung

Η φαντασμαγορική εκδήλωση των Public και της Samsung πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Γλυφάδας με αφορμή την παρουσίαση των νέων Samsung Galaxy S6 & S6 edge!

Τιμώντας την παράδοση των Public να υπηρετούν την καινοτομία και την state of the art τεχνολογία, πρωτοτύπησαν και πάλι, προσφέροντας σε συνεργασία με τη Samsung ένα μοναδικό τρισδιάστατο υπερθέαμα που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η τρισδιάστατη προβολή, που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στη χώρα μας, χάρισε μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε όσους βρέθηκαν στο κατάστημα, καθώς η όψη του κτηρίου μεταμορφωνόταν συνεχώς σε μια άλλη παράλληλη πραγματικότητα, μέσα από εντυπωσιακά εφέ, αναδεικνύοντας ακόμη μια φορά την πρωτοπορία των Public στον χώρο της τεχνολογίας.  

Τα αποκαλυπτήρια των δυο κορυφαίων  κινητών της Samsung έγιναν παρουσία εκπροσώπων του Τύπου και του χώρου του θεάματος. Επιπλέον έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η κλήρωση τριών Samsung Galaxy S6 σε τρεις  τυχερούς!

Μια τέτοια παρουσίαση ανέδειξε τα μοναδικά τεχνολογικά και αισθητικά χαρακτηριστικά των νέων Samsung Galaxy S6, που είναι τα πιο εντυπωσιακά Samsung Galaxy που κατασκευάστηκαν ποτέ! Διαθέτουν τον τέλειο συνδυασμό γυαλιού και μετάλλου σε ένα smartphone με υψηλές επιδόσεις αλλά και χαμηλή κατανάλωση που βγάζει απίστευτες φωτογραφίες μόλις σε 0,7 δευτερόλεπτα.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ