Εκτυπώστε ολοζώντανες επαγγελματικές φωτογραφίες με τις βαθύτερες αποχρώσεις μαύρου της αγοράς

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

20 Απριλίου 2015

Η Epson ανακοινώνει την κυκλοφορία του τελευταίου μοντέλου στη σειρά των επαγγελματικών φωτογραφικών εκτυπωτών, του SureColor SC-P800. Ιδανικός για επαγγελματίες φωτογράφους και καλλιτέχνες, ο εκτυπωτής δημιουργεί ολοζώντανες φωτογραφίες ανώτερης ποιότητας με ομαλές διαβαθμίσεις και τόνους χρωμάτων. Επίσης, αυτό το μοντέλο A2 συνοδεύεται από την προαιρετική μονάδα ρολού χαρτιού, πράγμα που σημαίνει ότι οι φωτογράφοι και οι καλλιτέχνες μπορούν πλέον εύκολα να δημιουργούν εκτυπώσεις μεγάλου φορμάτ, όπως banner.

Αυτός ο επαγγελματικός εκτυπωτής δημιουργεί ανθεκτικές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας προς πώληση, έκθεση ή συμπερίληψη σε καλλιτεχνικά ντοσιέ. Ο SC-P800 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μεγάλης γκάμας άλλων εγγράφων υψηλής ποιότητας, περιλαμβανομένων των συνθέσεων, παρουσιάσεων και απεικονίσεων.

Ο εκτυπωτής βασίζεται στα μελάνια Ultrachrome HD, ένα νέο σετ μελανιών εννέα χρωμάτων, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο φωτογραφικό εκτυπωτή A3+ SC-P600. Το πλεονέκτημα του σετ μελανιών είναι το γεγονός ότι καλύπτει μεγάλη γκάμα χρωμάτων και δημιουργεί τις βαθύτερες αποχρώσεις μαύρου χρώματος της αγοράς1. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν φωτογραφίες σε εκπληκτική γκάμα χρωμάτων με ακριβή απόδοση και βαθύ μαύρο χρώμα. Επιπλέον, το σετ μελανιών παρουσιάζει βελτιωμένη ανθεκτικότητα στο φως κι αυτό σημαίνει ότι οι εκτυπώσεις θα είναι πιο ανθεκτικές και θα διαρκούν περισσότερο.

Ο SC-P800 είναι ο διάδοχος των πολύ δημοφιλών φωτογραφικών εκτυπωτών της σειράς Stylus Pro38xx. Το καινούργιο αυτό μοντέλο είναι ο πρώτος και μοναδικός επιτραπέζιος εκτυπωτής A2 της αγοράς με επιλογή ρολού χαρτιο]. Αυτό το καθιστά ιδανικό για φωτογράφους και καλλιτέχνες που επιθυμούν να εκτυπώνουν εύκολα μεγάλες πανοραμικές φωτογραφίες σε μη τυποποιημένα φορμάτ, όπως banner και καμβά πινάκων ζωγραφικής.

Ο SC-P800 είναι πολύ εύχρηστος χάρη στις πολλές πρόσθετες λειτουργίες του. Πρόκειται για το μοναδικό προϊόν της αγοράς που διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής3 2,7" για εύκολη εναλλαγή μεταξύ εκτυπώσεων σε διαφορετικά μέσα και έλεγχο της κατάστασης των σημαντικών εργασιών εκτύπωσης από τους χρήστες.

Οι τρεις διαδρομές χαρτιού, περιλαμβανομένης της διαδρομής χαρτιού fine art, συνεπάγονται εύκολη τοποθέτηση χαρτιού και εναλλαγή μεταξύ των διαφόρων φορμάτ μέσων. Ο εκτυπωτής χρησιμοποιεί επίσης τις μεγάλες φύσιγγες μελάνης 80 ml που τον καθιστούν την ιδανική επιλογή για μεγάλους όγκους εκτύπωσης φωτογραφιών εξοικονομώντας σας το χρόνο που αφιερώνετε στις μεταφορές σας για την αλλαγή της μελάνης.

Η νέα σύγχρονη σχεδίαση προσφέρει στον SC-P800 όψη και αισθητική υψηλής ποιότητας. Είναι επίσης μοντέλο με το μικρότερο μέγεθος στην κατηγορία των εκτυπωτών A2 της.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ