Νέα Μελών ΣΕΠΕ

H Entersoft απέσπασε 2 Sales Εxcellence Awards για τις λύσεις της σε Frezyderm & Golden Brands

entersoft

Η Entersoft, στο πλαίσιο της εντυπωσιακής τελετής των Sales Excellence Awards, διακρίθηκε για την υλοποίηση των λύσεών της στις εταιρείες Frezyderm και Golden Brands, αποσπώντας τα Silver και Bronze award αντίστοιχα. Η ετήσια εκδήλωση βράβευσης, αποτελεί μια πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και διοργανώθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Boussias Communications.

Αναλυτικότερα η Entersoft απέσπασε το βραβείο SILVER Award στην κατηγορία Tεχνολογίες Oργάνωσης, για την υλοποίηση της λύσης Entersoft Mobile Sales Force Automation στην εταιρεία Frezyderm. Η εφαρμογή έχει συμβάλλει στην αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα των πωλήσεων, στη βελτιστοποίηση των ενεργειών merchandising και προώθησης, τη βελτίωση του Customer Experience, αλλά και στη μείωση του λειτουργικού κόστους. Στην κατηγορία Ψηφιακό Μάρκετινγκ & Social Media στις πωλήσεις, της απονεμήθηκε το βραβείο BRONZE award, για την επιτυχή υλοποίηση των λύσεων Entersoft E-Commerce και Entersoft Social CRM στην εταιρεία Golden Brands. Η δυνατότητα ευελιξίας στη διαχείριση του περιεχομένου και η αλληλεπίδραση των ψηφιακών καναλιών επικοινωνίας και πώλησης της Golden Brands, διευρύνει την πελατειακή της βάση, ενισχύει την επικοινωνία και επισκεψιμότητα στα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας και συμβάλλει στο conversion rate.

Ο κ. Κώστας Κοτζαμανίδης, Διευθυντής Έργων & Υπηρεσιών IMCD, στην Entersoft  δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις σημαντικές διακρίσεις που έλαβαν οι πελάτες μας για την αξιοποίηση των προϊόντων της Entersoft. Οι ουσιαστικές λύσεις και η εφαρμόσιμη καινοτομία, στις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας, μας δίνει τη δυνατότητα για συνεχή ανάπτυξη. Η μεθοδολογία υλοποίησης με αποδεδειγμένα ποιοτικά αποτελέσματα και η άψογη συνεργασία με τους πελάτες μας που έχουν όραμα και στρατηγική, αποδεικνύει ότι όσοι σχεδιάζουν μεθοδικά και σύγχρονα το παρόν και το μέλλον τους, έχουν πάντα πολύ θετικά αποτελέσματα.  Για εμάς τα βραβεία αυτά αποτελούν μια διαπίστευση της αξιοπιστίας, της ποιότητας και της ευελιξίας των λύσεων που προσφέρουμε και μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι για την εμπιστοσύνη τους.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ