Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Schneider Electric παρουσιάζει το ασύρματο Harmony™ eXLhoist, για εύκολο και αξιόπιστο χειρισμό ανυψωτικών μηχανημάτων από απόσταση

schneider

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός σε θέματα διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού, παρουσίασε το νέο ασύρματο τηλεχειριστήριο Harmony eXLhoist. Εκτός από εργονομικό σχεδιασμό και μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής, το Harmony eXLhoist διαθέτει και  ασύρματο μπουτόν SIL3 για άμεση ακινητοποίηση σε περίπτωση ανάγκης (emergency stop). Με το Harmony eXLhoist ο χειρισμός γερανού/γερανογέφυρας γίνεται εύκολα και με ακρίβεια, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η προστασία τόσο του χειριστή, όσο και του μηχανήματος.

Εύκολη λειτουργία
Ο εργονομικός σχεδιασμός του Harmony eXLhoist εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ευκολία στη χρήση. Η έξυπνη θέση των πλήκτρων διευκολύνει τον έλεγχο του γερανού με το ένα χέρι, δίνοντας έτσι στον χειριστή τη δυνατότητα να πραγματοποιεί σύνθετες κινήσεις και μανούβρες χρησιμοποιώντας μόνο τον αντίχειρα του ενός χεριού, χωρίς να χρειάζεται να αποσπάσει την προσοχή του από το υψωμένο φορτίο.

Πρόσθετες λειτουργίες για μεγαλύτερη ασφάλεια
Στη βάση του χειριστηρίου, έχει ενσωματωθεί ένα ασύρματο πλήκτρο προδιαγραφών SIL3 για άμεση ακινητοποίηση του γερανού σε περίπτωση ανάγκης (emergency stop), ενώ το Harmony eXLhoist διαθέτει ειδική διάταξη SIL1 για προστασία από ακούσια ενεργοποίηση του γερανού. Γενικά, το σύνολο των λειτουργικών χαρακτηριστικών του Harmony eXLhoist ακολουθεί τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασύρματου τηλεχειρισμού.

Μπαταρία με ασύγκριτη διάρκεια ζωής

Με εκτιμώμενο χρόνο επαναφόρτισης μόλις 15 λεπτά, το Harmony eXLhoist διαφοροποιείται σημαντικά από τα υπόλοιπα χειριστήρια της κατηγορίας, για τα οποία απαιτούνται, κατά μέσο όρο, 3 ώρες φόρτισης. Σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά της μπαταρίας, το Harmony eXLhoist μπορεί να λειτουργεί μέχρι και 30 ώρες χωρίς φόρτιση, χαρακτηριστικό το οποίο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί κανένα άλλο παρόμοιο προϊόν. Ο κύκλος ζωής της μπαταρίας είναι και αυτός εξαιρετικά μεγάλος, φθάνοντας μέχρι και τα πέντε χρόνια, σχεδόν διπλάσιος από οποιαδήποτε άλλη συσκευή της Αγοράς.

Διαθεσιμότητα
Το Harmony eXLhoist αποτελεί το πρώτο ασύρματο τηλεχειριστήριο για ανυψωτικά μηχανήματα και είναι διαθέσιμο σε ολόκληρο τον κόσμο. Λειτουργεί στη συχνότητα των 2.4GHz, είναι συμβατό με τις επικοινωνίες σε ολόκληρο τον κόσμο, και διαθέτει ειδική διάταξη απόρριψης των παρεμβολών, ώστε να μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονη λειτουργία μέχρι και 50 χειριστηρίων στον ίδιο χώρο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ