Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η LG διατηρεί την πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά πλυντηρίων για έβδομη συνεχόμενη χρονιά

Η LG Electronics (LG) αναγνωρίστηκε για έβδομο συνεχόμενο έτος ως το Νο.1 brand στα πλυντήρια ρούχων για το 2014, με μερίδιο 12,4 % της παγκόσμιας αγοράς πλυντηρίων. Στα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης, η LG ήταν επίσης το top brand παγκοσμίως για το 2014, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, με μερίδιο αγοράς 14.7%1 και Νο.1 brand στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών για όγδοο συνεχόμενο έτος.  

Η επιτυχία των πλυντηρίων της LG οφείλεται κατά κύριο λόγο σε μια σειρά καινοτομικών χαρακτηριστικών που έχει ενσωματώσει στις τεχνολογίες πλύσης. Ο κινητήρας Direct Drive για παράδειγμα, συνδέεται άμεσα με το τύμπανο του πλυντηρίου, αυξάνοντας τις επιδόσεις και την αντοχή της συσκευής. Επιπλέον, η τεχνολογία της LG ‘6 Motionείναι ιδανική για ευαίσθητα ρούχα, βοηθώντας τα ταυτόχρονα να τσαλακώνονται και να φθείρονται λιγότερο. Άλλη μια σημαντική καινοτομία της LG είναι η τεχνολογία TurboWash, η οποία χρησιμοποιεί σωματίδια νερού υψηλής πίεσης για τον καθαρισμό των ρούχων, μειώνοντας έτσι δραματικά το χρόνο πλύσης.  

Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης της LG έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως για την εξαιρετική τους αξιοπιστία και αντοχή, από έντυπα με ηγετική θέση στα καταναλωτικά αγαθά, από χώρες όπως η Ισπανία (OCU-Compra Maestra), η Ιταλία (Altroconsumo) και η Αυστραλία (Choice). Άλλο ένα σημαίνον έντυπο των Ηνωμένων Πολιτειών αξιολόγησε τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης της LG ως τα πιο αξιόπιστα για το 2014 για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Τέλος, η «Γερμανική Ένωση για της Ηλεκτρικές και Ηλεκτρονικές Τεχνολογίες και τις Τεχνολογίες Πληροφοριών» (VDE) και άλλοι καταναλωτικοί οργανισμοί έχουν αναγνωρίσει τα πλυντήρια της LG για την αντοχή τους.

Φέτος, η LG θα συνεχίσει να ηγείται στο κομμάτι των οικιακών συσκευών και συγκεκριμένα στα πλυντήρια με καινοτόμα προϊόντα, όπως το πρώτο παγκοσμίως πλυντήριο με μπροστινό σύστημα φόρτωσης TWIN Wash™. Αυτός ο επαναστατικός σχεδιασμός επιτρέπει την ταυτόχρονη πλύση δύο ξεχωριστών φορτίων, με το ‘mini washer’ να είναι τοποθετημένο στο κατώτερο μέρος της συσκευής σε ένα κρυφό βάθρο, με αποτέλεσμα η συνολική διάρκεια του κύκλου να μειώνεται και να απαιτούνται λιγότερα φορτία.

«Η LG έχει καταφέρει να κυριαρχήσει την παγκόσμια αγορά μέσω της συνεχής ανάπτυξης της καινοτομίας στην τεχνολογία των πλυντηρίων ρούχων και στο σχεδιασμό, με χαρακτηριστικά παραδείγματα την τεχνολογία 6 Motion Direct Drive motor και TurboWash™», δήλωσε ο Seong-jin Jo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Home Appliance & Air Solution Company. «Καινοτόμα χαρακτηριστικά, αξιοπιστία στην απόδοση και σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, συνεχίζουν να αποτελούν τα βασικά σημεία για την πώληση των premium οικιακών συσκευών της LG, και οι πελάτες φαίνεται να συμφωνούν».