Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

H LG οργανώνει σειρά σεμιναρίων για τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού

H LG Electronics (LG) και το τμήμα LG Business Solutions, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, οργανώνει μια σειρά σεμιναρίων σχετικά με τις ολοκληρωμένες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις θέρμανσης και ψύξης οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων η LG στοχεύει να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες της στα συστήματα ψύξης και θέρμανσης για κατοικίες και επαγγελματικές εγκαταστάσεις με κορυφαίες αποδόσεις και υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας.

Συγκεκριμένα, τα σεμινάρια της LG που έχουν ξεκινήσει από τις 2 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν τέλη Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, στην LG Business Solutions Ακαδημία, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και την Άρτα, ενώ απευθύνονται σε επαγγελματίες συμβούλους, μηχανικούς, εγκαταστάτες, υπεύθυνους εξυπηρέτησης πελατών, φοιτητές και ενδιαφερόμενους του κλάδου.

Τα ολοκληρωμένα συστήματα VRF κλιματισμού της LG Multi V IV προσφέρουν πιστοποιημένα κορυφαία ενεργειακή απόδοση και ταυτόχρονα βοηθούν στην εξοικονόμηση σημαντικού μέρους από το κόστος λειτουργίας των κλιματιστικών μονάδων. Χάρη στις τέσσερις αποκλειστικές τεχνολογίες της LG, την έξυπνη επιστροφή λαδιού (Smart Oil Return), τη λειτουργία του συμπιεστή HiPORTM (High Pressure Oil Return), τον έλεγχο ενεργής ποσότητας (Active Refrigerant Control) αλλά και τη μεταβλητή διαδρομή ψυκτικού μέσου (Variable Heat Exchange Path), τα Multi V διαθέτουν βελτιωμένες προδιαγραφές σε σχέση με παλαιότερα ή αντίστοιχα συστήματα, έχοντας ακόμα καλύτερη λειτουργία και απόδοση. Επιπλέον, διαθέτουν λειτουργία Smart Control που επιτρέπει τον έλεγχο και τη ρύθμισή τους από απόσταση.

Πρόσφατα η LG παρέλαβε ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον αναγνωρισμένο και έγκυρο Οργανισμό ‘Eurovent για τα προηγμένης τεχνολογίας κεντρικά συστήματα κλιματισμού Multi V (MULTI V IV, MULTI V S, MULTI V IV PRO). Σύμφωνα με την πιστοποίηση του Eurovent, οι μονάδες κλιματισμού VRF της LG πετυχαίνουν άριστες επιδόσεις, τόσο σε λειτουργία ψύξης, όσο και θέρμανσης. Ο υψηλότερος εποχιακός συντελεστής απόδοσης έως 7,9 (ESEER), ο πιστοποιημένος κατά Eurovent δείκτης ενεργειακής απόδοσης στην ψύξη έως 4.83 (EER) και ο συντελεστής απόδοσης στη θέρμανση έως 5.32 (COP) εξασφαλίζουν την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους λειτουργίας. Τέλος, η δυνατότητα σύνδεσης έως και 35 εσωτερικών μονάδων υψηλής απόδοσης και χαμηλού θορύβου, τις καθιστά ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς χώρους, όπως εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες, συνεδριακά κέντρα, χώρους πολιτιστικών εκδηλώσεων συνδυάζοντας υψηλή απόδοση ενέργειας και κομψό σχεδιασμό.

Οι αντλίες θερμότητας της LG Therma V, όπως και οι μονάδες Hydrokit, αποτελούν από τις πιο οικονομικές και αποδοτικές λύσεις θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού, ενώ είναι φιλικές προς το περιβάλλον καθώς αξιοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια αλλά και τον ατμοσφαιρικό αέρα ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, αποδεσμεύοντας πλήρως από τις συμβατικές πηγές ενέργειας (πετρέλαιο, υγραέριο κλτ). Επιπλεόν, τόσο οι αντλίες θερμότητας LG Therma V, όσο και οι μονάδες Hydrokit, μπορούν να τοποθετηθούν σε νέες ή υφιστάμενες εγκαταστάσεις και είναι απόλυτα συμβατές με Fan Coil units, συστήματα καλοριφέρ, ενδοδαπέδια θέρμανση, ηλιακά πάνελ και boiler. Οι αντλίες θερμότητας LG Therma V αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης που προσφέρουν ταυτόχρονα μεγάλη ενεργειακή απόδοση με εξοικονόμηση ενέργειας έως 80% και περιλαμβάνουν μονάδες Υψηλών ή Μεσαίων Θερμοκρασιών Split & Μεσαίων Θερμοκρασιών Monobloc (παραγωγή νερού 80 °C / 55 °C). Επιπλέον, οι μονάδες LG Hydrokit Υψηλών Θερμοκρασιών 14kw αποτελούν οικονομικές και αποδοτικές λύσεις για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης μεγάλης κλίμακας, οι οποίες σε συνδυασμό με τις εξωτερικές μονάδες κλιματισμού νέας γενιάς Μulti V IV, εξασφαλίζουν έως και 50% εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης.

Τέλος, στον τομέα του οικιακού κλιματισμού, τα κλιματιστικά LG Inverter προσφέρουν την ιδανική λύση για ψύξη και θέρμανση στο σπίτι, καθώς διαθέτουν τεχνολογία αιχμής, εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, χαμηλά επίπεδα θορύβου και ταυτόχρονα κομψό σχεδιασμό. Με μεγάλη ποικιλία μοντέλων, τα πρωτοποριακά κλιματιστικά της LG εναρμονίζονται τέλεια με την καθημερινή ζωή και τις ανάγκες του κάθε χρήστη, διασφαλίζοντας ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον.

Η LG συνεχίζει να αποτελεί έναν αξιόπιστο και σταθερό συνεργάτη, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και ενημερώνοντας διαρκώς το εκτενές δίκτυο των έμπειρων συνεργατών της, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται με την απαραίτητη τεχνογνωσία και επαγγελματισμό για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων.