Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Alexander Moore αναδεικνύεται ως SAP Gold Partner για δεύτερη συνεχή χρονιά

sap

H SAP SE (NYSE: SAP) ανακοίνωσε ότι απονέμει στην Alexander Moore ΑΕ για δεύτερη συνεχή χρονιά την ανώτατη διάκριση Gold Channel Partner του προγράμματος επιβράβευσης συνεργατών που υλοποιεί. Τα κριτήρια του προγράμματος αυτού, βάσει των οποίων ξεχώρισε η Alexander Moore, βασίζονται στο υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών και παροχής υπηρεσιών υποστήριξής τους σε τοπικό, αλλά και διεθνές επίπεδο.

Η Alexander Moore αναπτύσσει εξειδικευμένες λύσεις για το SAP Business One. Οι υλοποιήσεις της καλύπτουν μεγάλο εύρος κλάδων όπως το εμπόριο, η βιομηχανία, οι κατασκευές, ο τουρισμός και οι ασφάλειες. Στους πελάτες της συγκαταλέγονται ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, εκ των οποίων σημαντικός αριθμός έχει βραβευθεί στα SAP Quality Awards. Στα πλαίσια αυτά προσκλήθηκε από την SAP Russia στο SAP Business One Partner Forum και συμμετέχει ως SSP με παρουσίαση της εξειδικευμένης λυσης TravelOne στο SAP Business One Innovation Summit 2015 στην Βαρκελώνη.

Υπενθυμίζεται ότι η λύση SAP Business One απευθύνεται σε αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, μικρού και μεσαίου μεγέθους, οι οποίες επιθυμούν να αξιοποιήσουν τη σύγχρονη τεχνολογία, ώστε να βελτιώσουν την οργάνωση και τις διαδικασίες τους και να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία για τις δραστηριότητες τους. Διαθέτοντας σύγχρονα εργαλεία, όπως ενσωματωμένες λειτουργίες CRM και business intelligence, αλλά και δυνατότητες mobile αξιοποίησης, η καινοτόμος λύση της SAP βοηθά τις επιχειρήσεις να προσαρμόζονται καλύτερα στις προκλήσεις της αγοράς. Ήδη περισσότερες από 45.000 επιχειρήσεις αξιοποιούν τη λύση SAP BusinessOne παγκοσμίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ