Χρυσή διάκριση για τις λύσεις HR και Μισθοδοσίας της SoftOne στα “Finance & Accounting Awards 2023”

softone

Μεταξύ των μεγάλων νικητών των βραβείων Finance & Accounting Awards 2023 powered by Prosvasis ήταν η SoftOne, η οποία απέσπασε το GOLD βραβείο στην κατηγορία “HRM & Payroll Software” για την υποψηφιότητα των εφαρμογών Soft1 HRMS και Soft1 Payroll.

Η νέα διάκριση επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά την καινοτομία κι αξιοπιστία των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας, καθώς και την καθοριστική συμβολή αυτών στη μετάβαση κάθε επιχείρησης στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή. Η SoftOne παρέχει ένα σύνολο ολοκληρωμένων λύσεων που καλύπτουν πλήρως τις εξειδικευμένες ανάγκες Διαχείρισης Προσωπικού, Μισθοδοσίας και Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά την καθημερινή λειτουργία του τμήματος HR κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον κλάδο δραστηριοποίησής της.

Η εφαρμογή Soft1 Payroll υποστηρίζει πλήρως -και σε διαρκή βάση- όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν για τις επιχειρήσεις από τις διατάξεις της εργατικής, ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας. Σε αμφίδρομη επικοινωνία με την εφαρμογή διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού Soft1 HRMS, ανταποκρίνονται με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο στις εξειδικευμένες απαιτήσεις λειτουργίας των τμημάτων HR, επιταχύνοντας κι απλοποιώντας την εκτέλεση πολύπλοκων εργασιών. Οι λύσεις της SoftOne ενσωματώνουν την πρωτοποριακή ενότητα myErgani Live, η οποία αυτοματοποιεί τη λειτουργία της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, προσφέροντας πολλαπλούς τρόπους συλλογής και διαβίβασης των στοιχείων προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ.

Ταυτόχρονα, διασυνδέονται και με την πλατφόρμα αλληλεπίδρασης εργαζομένων-επιχείρησης, myWorkplace που προσφέρει μία νέα ψηφιακή εμπειρία σε κάθε εργαζόμενο, επιτρέποντάς του να έχει ασφαλή πρόσβαση σε πληροφορίες αλλά και ενεργή συμμετοχή σε διαδικασίες που αφορούν το HR, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή!

Οι σύγχρονες λύσεις και εφαρμογές HRMS και Payroll της SoftOne τυγχάνουν της -ολοένα κι αυξανόμενης- εμπιστοσύνης πληθώρας επιχειρήσεων της αγοράς, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης “Public Group” και η μεταλλευτική εταιρεία “Ελληνικός Χρυσός”.