Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων ψηφιακής σήμανσης με την εξαγορά της YESCO Electronics

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας YESCO Electronics, κατασκευάστριας εταιρείας προϊόντων σήμανσης και οθονών LED, με ηγετική θέση στην αγορά και περισσότερες από 2.000 εγκαταστάσεις προϊόντων στις Ηνωμένες Πολιτείες και το εξωτερικό. Η εξαγορά ισχυροποιεί την είσοδο της Samsung στην αγορά των οθονών LED, επεκτείνοντας τις καινοτόμες τεχνολογίες και την τεχνογνωσία της εταιρείας πέρα από τις LFD οθόνες με LCD πάνελ, όπου η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση τα τελευταία έξι χρόνια.

Η εταιρεία YESCO Electronics ήταν παράρτημα της εταιρείας Young Electric Sign Company (YESCO).

«Καθώς η αγορά των οθονών τεχνολογίας LED συνεχίζει να μεγαλώνει, κατανοήσαμε την ανάγκη να έχουμε την κατάλληλη εμπειρία για να επιτύχουμε στον συγκεκριμένο τομέα», δήλωσε ο κ. Seon-Gi Kim, Senior Vice President του Visual Display Business της Samsung Electronics. «Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της YESCO Electronics στις οθόνες LED με το παγκόσμιο δίκτυό μας, την εμπειρία μας και την κορυφαία ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης που διαθέτουμε, επικυρώνουμε την ηγετική μας θέση και την αξία που προσφέρουμε στους καταναλωτές, διαθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής σήμανσης».

Η Samsung θα συνεργαστεί με την YESCO Electronics για τη δημιουργία ανθεκτικών οθονών ακόμα και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, που θα παρέχουν βελτιωμένη ποιότητα εικόνας, ενεργειακή αποδοτικότητα και λειτουργικότητα. Η YESCO Electronics έχει να επιδείξει μεγάλες και εξαιρετικές εγκαταστάσεις οθονών σε πολλές από τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η Samsung, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων λιανικής, εκπαιδευτικών και νοσοκομειακών  ιδρυμάτων, επιχειρήσεων, αλλά και στον κλάδο των μεταφορών.

«Η συνεργασία Samsung και YESCO θα ισχυροποιήσει τη θέση της YESCO στην αγορά», δήλωσε ο κ. John Williams, CEO της YESCO Electronics. «Η συγκεκριμένη εξαγορά επεκτείνει την προσφορά των υπηρεσιών και των λύσεών μας στο παγκόσμιο δίκτυο της Samsung, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερες επιχειρήσεις να παρέχουν μία πιο εντυπωσιακή οπτική εμπειρία στους πελάτες τους. Η YESCO Electronics θα προσφέρει στους πελάτες μία μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων παγκόσμιας κλάσης ως μέλος της ομάδας της Samsung».

Η YESCO Electronics ιδρύθηκε το 1988 και έχει στο ενεργητικό της πλήθος εγκαταστάσεων προϊόντων τόσο σε μεγάλα όσο και σε μικρότερα projects, παγκοσμίως.

Για να μάθετε περισσότερα για τη Samsung Electronics και το πλήρες χαρτοφυλάκιο B2B προϊόντων της, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.samsung.com/gr/business. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την YESCO Electronics επισκεφθείτε το www.yescoelectronics.com.