Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Prosvasis: Online και πλήρως αυτοματοποιημένη διασύνδεση όλων των εφαρμογών του Ομίλου SOFTONE με το PBS ONE

prosvasis

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, έχοντας στο επίκεντρο την εύκολη μετάβαση των επιχειρήσεων και των λογιστικών γραφείων στη νέα ψηφιακή εποχή, παρέχει online και πλήρως αυτοματοποιημένη διασύνδεση όλων των εφαρμογών του Ομίλου SOFTONE, με την ολοκληρωμένη λογιστική πλατφόρμα Prosvasis Business Suite One.


Συγκεκριμένα, η βραβευμένη ως η πληρέστερη πλατφόρμα διαχείρισης λογιστικών γραφείων PBS ONE της Prosvasis, παρέχει τη δυνατότητα άμεσης μεταφοράς και αξιοποίησης των δεδομένων με αξιοπιστία και ασφάλεια από οποιοδήποτε πληροφοριακό σύστημα, υπηρεσία και εμπορική εφαρμογή του Ομίλου, αποφεύγοντας την επικοινωνία με τηλέφωνα, email αλλά και τις ανταλλαγές αρχείων.


Επιπλέον της διασύνδεσης, οι λογιστές έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται χωρίς κανένα κόστος -και για πάντα- τα απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία όλων των πελατών τους που λειτουργούν με τη μηχανογράφηση του Ομίλου SOFTONE.


Με αυτό τον τρόπο η Prosvasis παρέχει σε επιχειρήσεις και λογιστές, μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, ένα σημαντικό εύρος ουσιαστικών πλεονεκτημάτων και δυνατοτήτων με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας των λογιστών, και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ