Νέα Μελών ΣΕΠΕ

BEYOND 4.0 2022: Revival Consulting Services & Cactus θα είναι εκεί!

revival_1

Η Revival Consulting Services SA, με μεγάλη χαρά και τιμή, θα συμμετέχει στη “BEYOND 4.0 2022”, ως μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας - ΣΕΚΕΕ.

Θα μας βρείτε στο κοινό περίπτερο του ΣΕΚΕΕ, εμβαδού 100τμ. στο Κτίριο 13 (Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης), που σε συνεργασία με την HETiA, θα συμμετέχει στο εκθεσιακό σκέλος της  “BEYOND 4.0 2022” από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2022.

Η "BEYOND 4.0" συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Εθνικό Φορέα εκθέσεων ΔΕΘ - HELEXPO, την Be Best, την εταιρία Industry Disruptors καθώς και με την ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη των ΣΕΚΕΕ, ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ & HETiA.

Μαζί μας και η Cactus, ο συνεργάτης μας στο Technology Hub στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας τεχνολογικές λύσεις αιχμής, με προϊόντα και υπηρεσίες που θα βελτιστοποιήσουν κάθε έκφανση της επιχειρηματικής δραστηριότητάς σας!

Σας περιμένουμε λοιπόν, για να επιλέξουμε μαζί εκείνες τις λύσεις, που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις σας να αναπτυχθούν βιώσιμα και αποτελεσματικά!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ