Χρυσή νικήτρια η ATCOM στα DIME Awards 2022

Μελών ΣΕΠΕ

28 Ιουνίου 2022

Η ATCOM κέρδισε 2 χρυσά βραβεία στα Digital Media Awards 2022, τον κορυφαίο θεσμό που επιβραβεύει τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στον χώρο των Digital Media, για έργο της εταιρείας που αφορούσε το Star TV portal.

Συγκεκριμένα, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου στο Μεταλλουργείο, απονεμήθηκαν στην ATCOM δύο Gold βραβεία στις κατηγορίες “Best Responsive or Mobile Edition” και “Best Personalized Service”, για συμμετοχές σχετικά με το Star TV, που είχε υποβάλλει από κοινού με το Star Channel.

“Οι βραβεύσεις μας στα DIME Awards επιβεβαιώνουν τη συνεισφορά της ATCOM στον μετασχηματισμό του τομέα των ψηφιακών μέσων. Αποδεικνύεται ότι, μέσω της εξειδίκευσής μας σε θέματα Digital Video, Streaming και Web TV, μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις τεχνολογικής καινοτομίας που κάνουν τη διαφορά και υποστηρίζουν αποτελεσματικά τις ψηφιακές ανάγκες ενός τηλεοπτικού σταθμού του μεγέθους του Star Channel. Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στους συνεργάτες μας και στους ανθρώπους μας”, δήλωσε σχετικά ο Ιάσων Καταρόπουλος, CCO της ATCOM.ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ