Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Το 2022 αποτελεί ήδη μία χρονιά ορόσημο για την Revival Consulting Services SA!

revival_1
Με αύξηση τζίρου κατά 10% ξεκίνησε το πρώτο 5μηνο του 2022 η Revival Consulting Services, συνεχίζοντας την αναπτυξιακή πορεία που χαρακτήρισε το 2021 με την εταιρεία να σημειώνει 2,8Μ€ τζίρο και EBITDA κοντά στο 25%.

Σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από αστάθεια ο ρόλος του Consulting αναβαθμίζεται και εμπλουτίζεται διαρκώς. Αξιοποιώντας BI & AI εργαλεία, η Revival Consulting Services, αποτέλεσε τον αρωγό κάθε επιχειρηματία για την ανάγνωση των συνθηκών που βιώνει η εταιρεία του, προσφέροντας εκατοντάδες δεδομένα, ταξινομημένα σε κέντρα και υπό εξατομικευμένες παραμετροποιήσεις, με μοναδικό στόχο την παροχή ποιοτικών και στρατηγικών εναλλακτικών αποφάσεων, στον κάθε επιχειρηματία.

Την ίδια ώρα, η Revival Consulting Services έρχεται ακόμα πιο κοντά στον επιχειρηματία της ελληνικής περιφέρειας, δημιουργώντας νέα σημεία επαφής, σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, Κρήτη, Ιωάννινα, Επτάνησα, Δωδεκάνησα και νησιά του Αιγαίου.  Η εξάλειψη της απόστασης λόγω του ψηφιακού μετασχηματισμού σε συνδυασμό με τα νέα φυσικά touchpoints που λανσάρει η Revival Consulting Services, εκμηδενίζουν την απόσταση από τους επιχειρηματίες της περιφέρειας που με βαθιά θέληση για βιώσιμη ανάπτυξη, ήδη δράττουν την ευκαιρία για να αναδείξουν τα πλεονεκτήματα των δομών τους, που δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο, τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Γιώργος Αντύπας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Revival Consulting Services SA, υπογραμμίζει:

To 2021 ήταν μία χρονιά σταθμός για την εταιρείας μας, καθώς ισχυροποιήσαμε ακόμα περισσότερο τη θέση μας στην αγορά εργασίας, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα, αξιόλογα και βιώσιμα κερδοφόρα αποτελέσματα. Η μέχρι τώρα πορεία μας για το 2022, είναι ακόμα πιο εμφατική! Τα νέα προγράμματα και εργαλεία χρηματοδότησης, το νέο τεχνολογικό Hub μας στη Βόρεια Ελλάδα,  οι νέες επιτυχημένες αναθέσεις που έχει αναλάβει το Τμήμα PayRoll και μισθοδοσίας, καθώς και οι εξατομικευμένες παραμετροποιήσεις πάνω σε κάθε βάση δεδομένων των επιχειρήσεων, αποτελούν οιωνοί επιτυχίας για τη χρονιά που διανύουμε.

Μία ακόμα χρονιά γεμάτη νέες προκλήσεις στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον που η Revival θα αντιμετωπίσει παραμένοντας πιστά προσηλωμένη στον στόχο της, για την στήριξη και ενδυνάμωση των επιχειρήσεων καθώς και την βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη τους, συμβάλλοντας καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό τους και στην βελτίωση των προοπτικών της οικονομίας της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ