Νέα Μελών ΣΕΠΕ

H nvisionist στο 10ο συνέδριο Athens Energy Dialogues ταυτόχρονα 3 διακρίσεις απέσπασαν nvbird®️ και nvisionist στα Cloud Computing Awards 2022 και στα Health and Safety Αwards 2022

nvisio

Την πρωτοποριακή καινοτομία αλλά και την προστιθέμενη αξία που φέρνει στην αιολική ενέργεια το nvbird® παρουσίασαν στελέχη της nvisionist στο 10ο συνέδριο Athens Energy Dialogues. Στο πλαίσιο του Forum, όπου συζητήθηκαν τα κεντρικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο ενεργειακός τομέας της Ανατολικής Μεσογείου, η nvisionist συμμετείχε στο πάνελ Smart Energy Dispurtive Innovation and Digitalization, την Παρασκευή 27 Μάϊου 2022. «Η nvisionist διαθέτοντας μια άρτια ομάδα R&D και Software Development έχει ήδη διακριθεί παγκοσμίως με καινοτόμες ολοκληρωμένες  λύσεις για το μεγάλο πρόβλημα της προστασίας των πτηνών από τις περιοχές Natura αλλά και της βέλτιστης λειτουργία των αιολικών πάρκων. Ήδη συστήματα nvbird® έχουν εγκαθίσταθει σε Ελλάδα αλλά και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Η εταιρεία διαθέτει ευρύ πελατολόγιο, αποτελώντας ένα ελληνικό “success story”, μία δυναμική ελληνική startup η οποία αποτελεί σημαντικό συνομιλητή με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και οργανισμούς για την αιολική ενέργεια και την βιοποικιλότητα , σε θέματα που αφορούν τον τομέα του Green Energy. Η αξία μας είναι ο στόχος στο όραμα, η δυναμική, η αξιοπιστία και η ηθική που αντιμετωπίζουμε τους συνομιλητές και τους πελάτες μας » σημείωσε ο κύριος Ορφανός στο πλαίσιο της τοποθέτησης του.                    

Παράλληλα, τρία βραβεία σε ιδιαίτερα σημαντικές κατηγορίες κατάκτησε η nvisionist και το καινοτόμο σύστημα nvbird®️, στα φετινά  Cloud Computing Awards 2022 καθώς και στα Health and Safety Awards 2022, δυο σημαντικούς θεσμούς επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας και της προστιθέμενης αξίας που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία. Τα βραβεία παρέλαβαν οι κ.κ Τάσος Αλέφαντος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και ο κ. Βασίλης Ορφανός, Ειδικός Σύμβουλος της nvisionist. Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 στα Cloud Computing Awards 2022 το καινοτόμο σύστημα nvbird®️, ήταν από τους μεγάλους νικητές, καθώς διακρίθηκε με 2 Gold βραβεία στις κατηγορίες:

Gold Βραβείο στην Ενότητα 1. Best Cloud Projects - Cloud Project per Industry Energy & Utilities,

Gold Βραβείο στην Ενότητα 2. Best Cloud Solution Providers- Best SaaS Provider in my Industry Energy & Utilities.

Παράλληλα, τη Δευτέρα 30 Μαΐου στην τελετή απονομής των Health & Safety Awards 2022 η nvisionist απέσπασε το Bronze Award στην κατηγορία  Ανάπτυξη της Κουλτούρας Υγιεινής & Ασφάλειας των Εργαζομένων.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ