Εισαγωγή εκδόσεων και ονοματολογία του brand για τους επεξεργαστές Intel® Atom™

Μελών ΣΕΠΕ

27 Φεβρουαρίου 2015

Με στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών για το επίπεδο απόδοσης των επεξεργαστών και τη λήψη υπεύθυνων αποφάσεων αγορών, βασισμένων στις ανάγκες τους, οι επεξεργαστές Intel® Atom™ θα προσφέρονται στο εξής σε τρία διακριτά επίπεδα, σε μια κλίμακα καλού/καλύτερου/βέλτιστου - ως επεξεργαστές Intel Atom x3, x5 και x7.

Ο επεξεργαστής Intel Atom x3 παρέχει βασική, αλλά επιπέδου Intel απόδοση, σε tablet, phablet και smartphone. Ο επεξεργαστής Intel Atom x5 διαθέτει περισσότερες δυνατότητες και χαρακτηριστικά για καταναλωτές που επιθυμούν ανώτερη εμπειρία χρήσης, ενώ η ναυαρχίδα της οικογένειας Atom, ο επεξεργαστής Intel Atom x7 παρέχει το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και δυνατοτήτων.

Ο επεξεργαστής Intel Atom είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει την καλύτερη αυτονομία μπαταρίας με μεγάλη απόδοση για φορητές συσκευές όπως tablets, phablets, smartphones και άλλες.

Το infographic απαριθμεί το χαρτοφυλάκιο καταναλωτικού brand της Intel για καταναλωτικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων του επεξεργαστή Ιntel® Core™, επεξεργαστή Intel® Core™ M, επεξεργαστή Intel Atom, επεξεργαστή Intel® Pentium® και επεξεργαστή Intel® Celeron®.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ