SingularLogic: με την ελληνική αποστολή στην έκθεση Μοbile World Congress 2015

singularlogic

Το “παρών” θα δώσει για δεύτερη φορά  η  SingularLogic, μέσω της ελληνικής αποστολής του ΣΕΚΕΕ,  στη Διεθνή Έκθεση  των ασύρματων επικοινωνιών Mobile World Congress, η οποία πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη από τις 2 έως 5 Μαρτίου 2015 και αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 85.000 επισκέπτες από όλον τον κόσμο.

Η ελληνική συμμετοχή στην έκθεση, που  οργανώνεται από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ),  με κεντρικό μήνυμα «GRowing the ecosystem» και εθνικό περίπτερο (Hall 8.1– booth I49),  έχει ως βασική επιδίωξη την ανάδειξη και τη διεύρυνση του οικοσυστήματος της καινοτομίας που έχει αρχίσει και δημιουργείται στην Ελλάδα. Σε αυτήν την πρωτοβουλία ο ΣΕΚΕΕ έχει την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων  και συν διοργανωτή το EnterpriseGreece. Παράλληλα στην προσπάθεια συνεισφέρει και ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων INNOVATHENS, ως στρατηγικός εταίρος του ΣΕΚΕΕ.

Η SingularLogic συμμετέχει στην  παγκόσμια αυτή εκδήλωση των  ασύρματων επικοινωνιών και των νέων τεχνολογιών, με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών με αντίστοιχες επιχειρήσεις του κλάδου άλλων χωρών καθώς και τη δημιουργία  διεθνών συνεργασιών.