Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Το ετήσιο IT Report της Intel εστιάζει στο ROI των analytics για τις επιχειρήσεις

intel

Η Intel IΤ δημοσίευσε την ετήσια αναφορά επίδοσης στο Intel IT Business Review, η οποία εστιάζει στην πρόοδο της Intel IT για την προώθηση της παραγωγικότητας, της αποτελεσματικότητας, της επιτάχυνσης του χρόνου για την παρουσία στην αγορά και την κερδοφορία. H αναφορά εξηγεί ειδικότερα, πως κατά τη διάρκεια του 2014 η Intel χρησιμοποίησε επιχειρηματική ευφυΐα και αναλυτικά εργαλεία για την αύξηση των εσόδων κατά $350.000.000.

Μια μηχανή για την ανάλυση δεδομένων πωλήσεων και marketing προσέφερε περίπου 75 εκατομμύρια νέων εσόδων, ενώ ένα πιλοτικό πρόγραμμα για τη μείωση του χρόνου δοκιμής προϊόντων είχε σαν αποτέλεσμα έσοδα μεγαλύτερα από 13 εκατομμύρια. Η μεγαλύτερη ώθηση, πάνω από 250 εκατομμύρια, προήλθε από την ενσωμάτωση πολλαπλών πηγων δεδομένων σε ένα σύστημα υποστήριξης αποφάσεων για τη μεγιστοποίηση των εσόδων από τη βελτιστοποίηση της προσφοράς και της ζήτησης.

"Αυτό που τελικά έχει σημασία σε κάθε εταιρεία είναι ο σωστός ορισμός του προβλήματος, έτσι ώστε να μπορείτε να απαντήσετε τις σωστές ερωτήσεις και να αξιοποιήσετε στοιχεία που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή νέα στοιχεία για την επίλυση του προβλήματος", σχολίασε η CIO της Intel, Kim Stevenson σε σχετικό podcast.
Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της έκθεσης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.intel.com/ITAnnualReport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ