Χώρος για δημιουργία: νέα 34-ιντσών οθόνη Philips QHD

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

24 Φεβρουαρίου 2015

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, προσθέτει ένα νέο μοντέλο στη σειρά οθονών Philips UltraWide. Η νέα 34-ιντσών οθόνη BDM3470UP υπόσχεται εκθαμβωτική εμπειρία θέασης και  προσφέρει ανάλυση Quad HD για πιο ζωντανά γραφικά και εικόνες. Η UltraWide πανοραμική επιφάνεια εργασίας παρέχει άφθονο χώρο για δημιουργία καθώς προβάλλει εύκολα πολλά παράθυρα side-by-side με πλούσια λεπτομέρεια και σαφήνεια.

Πανοραμική απόδοση CrystalClear με τεχνολογία AH-IPS
Η νέα οθόνη της Philips χρησιμοποιεί προηγμένα AH-IPS LED panel, που διατηρούν φωτεινά και ακριβή τα χρώματα, ακόμα και σε γωνία θέασης 178°. Χάρη στις 34 ίντσες της, η νέα BDM3470UP παρέχει άφθονο χώρο στους χρήστες για να ξεδιπλώσουν τις λαμπρότερες ιδέες τους. H πανοραμική θέαση UltraWide 21:9 προσφέρει χώρο για την προβολή πολλαπλών παραθύρων και τη side-by-side σύγκρισή τους ή το multitasking ενός ευρέος φάσματος εφαρμογών. Η CrystalClear Quad HD ανάλυση των 3440 x 1440 pixels επιτρέπει τη μεγέθυνση κάθε λεπτομέρειας με απαράμιλλη καθαρότητα. Και για ακόμα μεγαλύτερη φωτεινότητα και πιστότητα χρωμάτων, η νέα οθόνη διαθέτει τη λειτουργία Philips SmartUniformity: με ειδικούς μετρητές για την εκτίμηση της χρωματικής ακρίβειας, η λειτουργία είναι ρυθμισμένη ώστε να διατηρεί τουλάχιστον 95% κατά μέσο όρο την ομοιομορφία της φωτεινότητας.

Ευκολία στη σύνδεση
Όπως και τα άλλα μέλη της οικογένειας οθονών Philips, η νέα 34” οθόνη είναι ενισχυμένη σε συνδεσιμότητα, υποστηρίζοντας HDMI και MHL για την προβολή φορητού περιεχομένου σε μεγάλη οθόνη Η/Υ, DisplayPort, DVI και VGA καθώς και USB 3.0 για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων. Πέρα από το όφελος των παραπάνω επιλογών συνδεσιμότητας, η νέα οθόνη διαθέτει και την τεχνολογία MultiView, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται με δύο συσκευές ταυτόχρονα– PC και notebook, για παράδειγμα –και να διχοτομούν την UltraWide περιοχή της οθόνης για την προβολή περιεχομένου από δύο ξεχωριστές πηγές.

Η νέα οθόνη Philips 34-ιντσών BDM3470UP είναι ήδη διαθέσιμη στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών με ενδεικτική τιμή λιανικής τα 979€.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ