Η Megasoft στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

24 Φεβρουαρίου 2015

Κοντά στους επαγγελματίες αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες θα βρεθεί η Megasoft που συμμετέχει και φέτος στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ που αποτελεί με τη δυναμική της, θεσμό και σταθερό σημείο  αναφοράς για τον κλάδο. Η Megasoft στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο B21/C17 στο Hall3 θα παρουσιάσει και θα δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία  πειραματισμού με τις εξειδικευμένες της λύσεις μηχανογράφησης για τα αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία.

Οι λύσεις αυτές καλύπτουν άψογα τις λιανικές πωλήσεις του καταστήματος, την παρακολούθηση της εμπορικής διαχείρισης και των υποκαταστημάτων, αλλά και τη διαδικασία της παραγωγής και της κοστολόγησης για τις επιχειρήσεις που παράγουν τα δικά τους είδη. Επιπλέον, οι πελάτες της  Megasoft θα έχουν την ευκαιρία να δουν νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί στη γκάμα των εφαρμογών PRISMA Win οι οποίες διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τις καθημερινές τους λειτουργίες και συμβάλλουν στην περεταίρω ανάπτυξή τους.

Για την παρουσίαση των εφαρμογών στην έκθεση θα χρησιμοποιηθούν τα ιδιαίτερα ανθεκτικά, αδιάβροχα, ασφαλή και ιδανικά για τις συνθήκες περιβάλλοντος που επικρατούν σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία, συστήματα POS της POSIFLEX.

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ