Στρατηγική συνεργασία μεταξύ ATCOM και Microsoft για την προώθηση του Microsoft Azure

Μελών ΣΕΠΕ

16 Φεβρουαρίου 2015

H εταιρία ATCOM, με ηγετική θέση στο χώρο του digital business στην ελληνική αγορά, έχοντας υλοποιήσει σημαντικά έργα που αφορούν τη δημιουργία portals, e-shops, web και mobile εφαρμογών, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft, με σκοπό την προώθηση της πλατφόρμας Microsoft Azure. Σε αυτό το πλαίσιο, η ATCOM αναδεικνύεται trusted partner της Microsoft, έχοντας ήδη κάνει τις πρώτες εγκαταστάσεις σε Azure για κάποιους από τους σημαντικότερους πελάτες της.

Βασική επιδίωξη της εταιρείας ATCOM, που αποτελεί ήδη από το 2008 Gold Certified Partner της Microsoft, ήταν η δυνατότητα να προσφέρει μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση web hosting για τους πελάτες της και έπειτα από ενδελεχή αξιολόγηση, κατέληξε στην πλατφόρμα Microsoft Azure ως την ιδανικότερη λύση. Η συνεργασία αυτή δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της, να επωφεληθούν από πλεονεκτήματα όπως είναι η ευελιξία, η αποδοτικότητα και η ασφάλεια, διατηρώντας παράλληλα το κόστος σε χαμηλά επίπεδα.     

Κοινός στόχος της ATCOM και της Microsoft είναι να αναπτύσσουν καινοτόμες λύσεις οι οποίες συμβάλλουν στην αύξηση παραγωγικότητας των επιχειρήσεων. Οι δυνατότητες της πλατφόρμας της Microsoft συμβάλλουν δυναμικά στη στρατηγική της ATCOM στο να προφέρει σημαντικές web hosting λύσεις και υπηρεσίες βασισμένες στην τεχνολογία cloud, στους πελάτες της, όπως επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης με σταθερή λειτουργία, καθώς και λύσεις back-up και recovery, για δεδομένα οποιουδήποτε μεγέθους, με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ATCOM, Κώστας Θεοτοκάς, δήλωσε: «Οι υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας και η πολυπλοκότητα των εφαρμογών που υλοποιούμε κατέστησαν αναγκαία την εύρεση μίας υπηρεσίας web hosting με υψηλά standards. Το Microsoft Azure είναι το Cloud Platform εκείνο που μπορεί να καλύψει στο έπακρον τις τεχνολογικές και επιχειρησιακές ανάγκες μας. Για το λόγο αυτό η νέα αυτή συνεργασία με τη Microsoft μας κάνει να νιώθουμε ακόμη περισσότερη σιγουριά για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στις εταιρίες που επιλέγουν την ATCOM.»

Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος, Διευθυντής Πωλήσεων της Microsoft Hellas, δήλωσε: «Είναι χαρά μας που η ATCOM δείχνει εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες του Microsoft Azure, τις οποίες παρέχει στο δίκτυο πελατών της, προσφέροντας τους μια ολοκληρωμένη λύση web hosting.  Με την υιοθέτηση της πλατφόρμας Microsoft Azure, οι επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους, αξιοποιώντας  πλεονεκτήματα όπως είναι η υψηλή διαθεσιμότητα, η δυνατότητα κλιμάκωσης κόστους και η ευελιξία, διατηρώντας τα έξοδα φιλοξενίας ιστοσελίδων σε χαμηλά επίπεδα.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Microsoft Azure μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://azure.microsoft.com/el-gr/.

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ