Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Ανάληψη έργου βελτιστοποίησης των λειτουργιών του Ομίλου «ΚΑΤΡΑΔΗΣ» από την Revival Consulting Services S.A.!

revival_1

Η Revival Consulting Services S.A., ανακοινώνει την ανάληψη ενός ακόμη σημαντικού έργου που θα συνεισφέρει σημαντικά στην αρτιότερη εξυπηρέτηση του εθνικού και διεθνούς επιχειρηματικού κοινού.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε σε συμφωνία  με τον Όμιλο ΚΑΤΡΑΔΗ, η οποία αποσκοπεί στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και της ανταγωνιστικότητας, στην μείωση του λειτουργικού κόστους και στη  βελτιστοποίηση των λειτουργιών του ΟΜΙΛΟΥ.

Ο Όμιλος εταιρειών ΚΑΤΡΑΔΗΣ εξυπηρετεί την παγκόσμια ναυτιλία από το 1936. Διανύοντας την 9η δεκαετία της ζωής του, συνεχίζει να πρωτοπορεί στην κατασκευή συνθετικών σχοινιών και ανοδίων πρόσδεσης, ενώ προμηθεύει τους πελάτες του με πλήθος προϊόντων σχετικών με την ασφάλεια των πλοίων τους (συρματόσχοινα, άγκυρες, καδένες, κλπ). Μέσω ενός εκτεταμένου παγκόσμιου δικτύου εξυπηρέτησης, καλύπτει τις ανάγκες των πελατών του στα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου.

Η διορατικότητα της διοίκησης και των στελεχών του Ομίλου, αναφορικά με τις παγκόσμιες τάσεις στον Κλάδο της Ναυτιλίας και το ευρύτερο οικονομικό και βιομηχανικό περιβάλλον, οδήγησαν τον Όμιλο να προχωρήσει στην βελτιστοποίηση των λειτουργιών του, αξιοποιώντας στο έπακρο τα πλεονεκτήματα του.

Σε αυτή την προσπάθεια εκσυγχρονισμού που καταβάλλει ο Όμιλος, επιλέγει την Revival Consulting Services S.A., με την 20ετή εμπειρία στον χώρο και την πληθώρα επιτυχημένων έργων που έχει στο χαρτοφυλάκιο της, για τον σχεδιασμό της αναδιάρθρωσης και της μετάβασης στη νέα εποχή, συνεχίζοντας το ταξίδι του στην αριστεία και την ανάπτυξη.  

Το έργο περιλαμβάνει την διασύνδεση των εταιρειών του ΟΜΙΛΟΥ, των προμηθευτών και συνεργατών του με το σύστημα Επιχειρηματικής Ευφυΐας (BI), μέσω του οποίου θα υπάρχει άμεση (real-time) απεικόνιση όλων των λειτουργιών της επιχείρησης. Επιπλέον, το έργο περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την δημιουργία ειδικής και εξατομικευμένης πλατφόρμας που αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό του τμήματος πωλήσεων του Ομίλου.   

Η Revival Consulting Services S.A. παραμένει πιστά προσηλωμένη στον στόχο της για την στήριξη και ενδυνάμωση των επιχειρήσεων καθώς και την βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη τους, συμβάλλοντας καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό τους και στην βελτίωση των προοπτικών της οικονομίας της χώρας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ