Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

H Megasoft συμμετέχει HO.RE.CA

Οι εφαρμογές PRISMA Win της Megasoft, έχοντας κατακτήσει το χώρο της εστίασης και την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών του χώρου, θα βρίσκονται και φέτος στην έκθεση θεσμό του κλάδου, HORECA, που θα διεξαχθεί 6 με 9 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN. Η εταιρεία θα παρουσιάσει στους επισκέπτες τις εξειδικευμένες της λύσεις της για την εστίαση, καθώς και τη νέα έκδοση με λειτουργικό android, για ασύρματη παραγγελιοληψία από smartphone. Επιπλέον, οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πώς το mobility γίνεται πράξη, με την εφαρμογή PRISMA Win Live, έχοντας πρόσβαση μέσω του smartphone ή του tablet τους σε δεδομένα της εμπορικής τους διαχείρισης και εκτελώντας σημαντικές λειτουργίες της.

Για την παρουσίαση των εφαρμογών στην έκθεση θα χρησιμοποιηθούν τα ιδιαίτερα ανθεκτικά, αδιάβροχα, ασφαλή και ιδανικά για τις συνθήκες περιβάλλοντος που επικρατούν στους χώρους εστίασης, συστήματα POS της POSIFLEX.

Κάθε επαγγελματίας - επισκέπτης που ψάχνει αξιόπιστη λύση μηχανογράφησης με άψογη υποστήριξη για χώρους εστίασης, για delivery, take way, ασύρματη παραγγελιοληψία και όχι μόνο, θα τη βρει στο περίπτερο D9 της Megasoft, στο HALL1!