Η MAPFRE WARRANTY εισάγει στην ελληνική αγορά οn-line προγράμματα εγγύησης αυτοκινήτου

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

03 Φεβρουαρίου 2015

Η MARFRE WARRANTY, ο κλάδος εγγύησης της MAPFRE ASISTENCIA SA, ανακοινώνει τη δημιουργία του mapfrewarranty.gr, του πρώτου ηλεκτρονικού καταστήματος αγοράς προγραμμάτων εγγύησης για βλάβες μεταχειρισμένων οχημάτων, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο, στη διαμόρφωση μιας νέας πραγματικότητας για την ελληνική αγορά ασφάλισης αυτοκινήτων.

Με κεντρικό άξονα την ικανοποίηση των αναγκών του κοινού, η MAPFRE WARRANTY, εξελίσσει την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που κατέχει στα προγράμματα εγγύησης αυτοκινήτου, δημιουργώντας για μια ακόμη φορά πρωτοποριακά προϊόντα που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές, λαμβάνοντας υπόψη τις εξατομικευμένες ανάγκες των ίδιων, αλλά και των αυτοκινήτων τους. Επιπλέον, σημειώνεται πως τα προγράμματα εγγύησης για βλάβες αυτοκινήτου είναι προσιτά για το κοινό, καθώς η τιμή τους ξεκινά από μόλις €15,70 το μήνα, ενώ είναι ευέλικτα και προσαρμόζονται, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κάθε αυτοκινήτου και τις ανάγκες του εκάστοτε ιδιοκτήτη.

Ο Γενικός Διευθυντής της MAPFRE στην Ελλάδα, κ. Γιάννης Αθανασίου
, δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός ότι ο Όμιλος MAPFRE, με παρουσία σε 47 χώρες σε όλο τον κόσμο, επέλεξε πρώτη την Ελλάδα για να λανσάρει την απευθείας on-line πώληση εγγύησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, επιδεικνύοντας την εμπιστοσύνη στην ελληνική αγορά. Έπειτα από πολύχρονες επιτυχημένες συνεργασίες στον τομέα της εγγύησης, με τις μεγαλύτερες επίσημες αντιπροσωπείες αυτοκινήτου στην Ελλάδα, προχωράμε στο επόμενο βήμα μας ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας και δημιουργώντας απευθείας σχέση με τον τελικό καταναλωτή».

Η διαδικασία αγοράς ενός προγράμματος εγγύησης αυτοκινήτου είναι απλή, καθώς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, είτε μέσω του mapfrewarranty.gr, είτε καλώντας στο 210 6504050, να ασφαλίσουν απευθείας το όχημά τους από μηχανικές, ηλεκτρολογικές ή ηλεκτρονικές βλάβες.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ