Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Το Epicor ERP στη Celestyal Cruises - Το έργο της αναβάθμισης ολοκληρώθηκε από την ATC

atc

Η Celestyal Cruises (νέο θυγατρικό εμπορικό σήμα της Louis Cruises), μοναδική ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας που δραστηριοποιείται στην Ανατολική Μεσόγειο, επέλεξε την Athens Technology Center (ATC) για την αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) της Epicor που χρησιμοποιεί.

«Για να κρατήσουμε την ηγετική μας θέση στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιούμαστε πρέπει να έχουμε άμεση πληροφόρηση για τα οικονομικά αποτελέσματα τόσο σε αναλυτικό επίπεδο για την κάθε κρουαζιέρα χωριστά όσο και σε συγκεντρωτικό επίπεδο, για το σύνολο του ομίλου. Το Epicor ERP μας πρόσφερε αυτή την δυνατότητα.» τονίζει ο Γιαννάκης Λακκοτρύπης, Chief Accountant της Celestyal Cruises «Έτσι πριν περίπου ένα χρόνο αποφασίσαμε, σε συνεργασία με την ATC, να αναβαθμίσουμε το σύστημα Epicor ERP στην νέα, τελευταία έκδοσή του, με συγκεκριμένο προϋπολογισμό και χρονοδιάγραμμα και στόχο την πλήρη εκμετάλλευση όλων των προσφερόμενων νέων λειτουργιών».

Το σύστημα περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων τη δημιουργία ενοποιημένου περιβάλλοντος, την εξυπηρέτηση εταιριών με διαφορετικές ανάγκες (πλοιοκτήτριες, διαχειρίστριες) που υπόκεινται σε πολλαπλά φορολογικά πλαίσια (Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία), την εξαγωγή αποτελεσμάτων (Profit & Loss) τόσο σε επίπεδο κρουαζιέρας (Cruise Accounting) όσο σε επίπεδο εταιρίας αλλά και ενοποιημένα, κατάρτιση και παρακολούθηση Προϋπολογισμού, inter-company accounts, και Document Management με στόχο την ηλεκτρονική αποθήκευση των εγγράφων.

H Celestyal Cruises (νέο θυγατρικό εμπορικό σήμα της Louis Cruises) δραστηριοποιείται στο χώρο της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο από το 1986.

Η ATC  είναι ο Εξουσιοδοτημένος Διανομέας της Epicor σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2001, έχοντας κερδίσει 15 διαφορετικές πιστοποιήσεις βάσει επιτυχημένων εγκαταστάσεων στην αγορά των media, του χρηματοπιστωτικού τομέα, στην αγορά της βιομηχανικής παραγωγής και του Δημόσιου Τομέα.

Η Epicor είναι ο κυρίαρχος προμηθευτής επιχειρηματικού λογισμικού εταιριών του μεσαίου χώρου παγκοσμίως με λύσεις manufacturing, distribution, retail, hospitality και services industries, με 20.000 πελάτες σε πάνω από 150 χώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ