Η SAP αναδείχτηκε ηγέτιδα εταιρεία στο Magic Quadrant της Gartner για τη λύση Ανθρωπίνου Δυναμικού ”Talent Management Suites”

Μελών ΣΕΠΕ

28 Ιανουαρίου 2015

H SAP αναδείχτηκε κορυφαίος προμηθευτής στο Leaders Quadrant της Gartner  για τη λύση ανθρωπίνου δυναμικού στο Cloud “Talent Management Suites” με βασικό στόχο την προσέγγιση και ανάδειξη κορυφαίων ταλέντων.  Η έκθεση αξιολόγησε σε παγκόσμιο επίπεδο τις Cloud λύσεις της SuccessFactors,  με κριτήριο την «ικανότητα εκτέλεσης» και «ολοκλήρωσης οράματος».

Η Gartner ορίζει τους ηγέτες του Magic Quadrant, ως εκείνους που καθορίζουν  την αλλαγή οράματος στην αγορά βοηθώντας τους ηγέτες του Ανθρώπινου Δυναμικού να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους μέσω της λύσης  Talent Management. Η SAP αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του οράματος, βοηθώντας τους οργανισμούς να αυξήσουν την δέσμευση  των εργαζομένων τους και να βελτιώσουν τις επιδόσεις των επιχειρήσεων τους με ηγετικές λύσεις, όπως την πρόσφατη κυκλοφορία του SuccessFactors Presentations, το οποίο προσφέρει μία εντελώς νέα και καινοτόμο προσέγγιση για τη διαχείριση κορυφαίων ταλέντων. Παράλληλα, οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να συνδέουν τις  λειτουργίες διαχείρισης ταλέντων με όλες τις διαδικασίες και αναλύσεις του HR, σε συνδυασμό με το εύρος των δυνατοτήτων του portfolio  λύσεων της SuccessFactors.

Για την έκθεση μπορείτε να ανατρέξετε εδώ: http://www.successfactors.com/en_us/lp/2014-gartner-magic-quadrant.html

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το SAP News Center. Follow SAP στο Twitter σε www.sapnews.com

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ