Νέοι μονόχρωμοι εκτυπωτές και MFP από την ΟΚΙ

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

21 Ιανουαρίου 2015

Η  CPI παρουσιάζει τα νέα μοντέλα μονόχρωμων εκτυπωτών και MFP της ΟΚΙ. Πρόκειται για Α4 συσκευές οι οποίες ενσωματώνουν ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά ικανά να καλύψουν τις παραγωγικές ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως budget.

Οι νέοι εκτυπωτές Β412dn, B432dn και B512dn παρέχουν γρήγορη, απαράμιλλης ποιότητας μονόχρωμη εκτύπωση. Ταυτόχρονα, με αναλώσιμα υψηλής χωρητικότητας καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σύγχρονου γραφείου με σημαντικά χαμηλό κόστος χρήσης. Τα νέα πολυμηχανήματα MB472dnw, MB492dn και ΜΒ562dnw ενσωματώνουν λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και fax. Όλα τα μοντέλα χαρακτηρίζονται από γρήγορο επεξεργαστή 667GHz, ενσωματωμένη μνήμη 512ΜΒ και 3GB eMMc. Διαθέτουν Gigabit κάρτα Ethernet και είναι συμβατά με Google Cloud Print για γρήγορη διαχείριση των εκτυπώσεων από smartphone και tablet. Τέλος, με τη λειτουργία secure printing εξασφαλίζουν την ασφαλή εκτύπωση των απόρρητων εγγράφων.

Τα νέα μοντέλα ολοκληρώνουν το portfolio της ΟΚΙ και είναι άμεσα διαθέσιμα στο δίκτυο συνεργατών της CPI. Η CPI είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της ΟΚΙ για την ελληνική αγορά.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ