Ολοκλήρωσε μεγάλο έργο στο Αεροδρόμιο του Dubai

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

21 Ιανουαρίου 2015

Η Συστήματα SUNLIGHT – συμφερόντων Πάνου Γερμανού - ενδυναμώνει περαιτέρω την παρουσία της στις μεγαλύτερες διεθνείς αγορές, ολοκληρώνοντας με επιτυχία ένα νέο μεγάλο έργο για το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Μέσα από τη νέα συμφωνία, προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ, η εταιρεία προμήθευσε τον αερολιμένα με μπαταρίες κλειστού τύπου (VRLA AGM) για τα συστήματα αδιάλειπτης λειτουργίας (UPS), συμβάλλοντας καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία του.

Το νέο έργο που ανέλαβε η Συστήματα SUNLIGHT επισφραγίζει την πολυετή συνεργασία της με το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, καθώς η εταιρεία από το 2006 έως σήμερα έχει προμηθεύσει τον αερολιμένα με περισσότερες από 43.000 μπαταρίες, αξίας μεγαλύτερης των 4 εκατ. ευρώ. Σταθερά προσηλωμένη στην προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και στην επένδυση στην καινοτομία, η Συστήματα SUNLIGHT αποτελεί τη Νο1 επιλογή του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι τα τελευταία 8 χρόνια.

Η συμφωνία αυτή, αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα στη έντονα εξωστρεφή της πορεία, καθώς μέσα από αυτή, ανανεώνει τη συνεργασία της με το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, έναν από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας, που προσφέρει 250.000 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας, συνεισφέρει με περισσότερα από 22 δις. δολάρια το χρόνο στο ΑΕΠ της χώρας, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετεί περισσότερους από 66 εκατ. επιβάτες το χρόνο. Παράλληλα, θέτει βασική υποψηφιότητα για νέα μεγάλα έργα στο Dubai με μπαταρίες SUNLIGHT, στο πλαίσιο επέκτασης του Dubai World Central Al Maktoum International Airport, συνολικού ύψους 32 δισ. Δολαρίων.

Η υλοποίηση του έργου έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία SITE TECHNOLOGIES, στρατηγικό συνεργάτη της SUNLIGHT στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και μια εκ των κορυφαίων παρόχων ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων σε εξειδικευμένους τομείς της βιομηχανίας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ