Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Το ΟΠΑ συνεχίζει τη Σειρά Διαδικτυακών Διαλέξεων – Συζητήσεων πάνω σε μεγάλα ζητήματα της εποχής μας

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συνεχίζει τη Σειρά Διαδικτυακών Διαλέξεων – Συζητήσεων, αποσκοπώντας στο να προσφέρει στην πανεπιστημιακή κοινότητα και την κοινωνία τις σκέψεις και τους προβληματισμούς διακεκριμένων Ελλήνων για τα μεγάλα ζητήματα της εποχής μας, καθώς και τους οραματισμούς τους για το μέλλον.

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διαδικτυακή διάλεξη – συζήτηση με θέμα «Πολιτισμός, Τέχνη και Οικονομία», η οποία φιλοξενήθηκε στη Βιβλιοθήκη του ΟΠΑ με ομιλητές τους κκ Γιάννη Κυριμκιρίδη, Επιχειρηματία – Μουσικό και Κώστα Βαρώτσο, Γλύπτη – Καθηγητή Σχολής Αρχιτεκτονικής ΑΠΘ.

Επιστημονική υπεύθυνος & συντονίστρια της Σειράς Διαδικτυακών Διαλέξεων – Συζητήσεων είναι η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Οικονομικής Ιστορίας του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης κα Ιωάννα Σαπφώ Πεπελάση.

Κάθε διαδικτυακή διάλεξη - συζήτηση φιλοξενείται στον κεντρικό ιστότοπο του Πανεπιστημίου και είναι προσβάσιμη μέσω διαδικτύου (http://www.aueb.gr/pages/diadiktuakes_dialexeis/index.php) από κάθε ενδιαφερόμενο.