Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Έκπτωση 50% σε όλη τη σειρά Bitdefender

H Bitdefender, η πολυβραβευμένη εταιρία ασφάλειας λογισμικού, προσφέρει στους νέους πελάτες της έκπτωση 50% σε όλη τη σειρά καταναλωτικών προϊόντων Bitdefender Total Security 2015- Bitdefender Internet Security 2015- Bitdefender Antivirus Plus 2015  έως και τις 31 Ιανουαρίου 2015. Επισκεφτείτε τώρα το www.bitdefender.gr  και εκμεταλλευτείτε την μοναδική προσφορά για την δική σας ασφάλεια!

Η σειρά Βitdefender για Home Users διαθέτει πλειάδα εξαιρετικών χαρακτηριστικών που προφυλάσσει από viruses, spam , απόπειρες κλοπής και  βελτιστοποιεί  την προστασία των ιδιωτικών  δεδομένων σε  ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Η τεχνολογία Anti-Theft παρέχει, σε περίπτωση κλοπής,  προβάδισμα στον εντοπισμό και κλείδωμα ή διαγραφή όλων των αρχείων στο laptop ή netbook.

Η Bitdefender προστατεύει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο που χρησιμοποιούν το βραβευμένο antivirus λογισμικό της, ώστε να κρατήσουν τους υπολογιστές, τα αρχεία τους και την ηλεκτρονική τους ταυτότητα ασφαλή. Γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την AlfaVAD SA, επίσημο διανομέα των προϊόντων και λύσεων της  Bitdefender σε Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλέφωνο +30 211 0120703  ή μέσω     e-mail στο sales@alfavad.com.