Συνεχής ενημέρωση για την εξάπλωση της πανδημίας στη χώρα μας από την isMOOD σε συνεργασία με το gov.gr & το Ελληνικό κράτος

Μελών ΣΕΠΕ

07 Απριλίου 2020

Όλοι οι Έλληνες έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας μέσα από τη νέα πλατφόρμα της isMOOD, η οποία είναι διαθέσιμη στο https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/.

Στην πλατφόρμα αυτή παρουσιάζονται γραφήματα σχετικά με την καθημερινή εξέλιξη του αριθμού των κρουσμάτων, τη γεωγραφική και ηλικιακή τους κατανομή, το ρυθμό αύξησης των νέων κρουσμάτων, των αναρρώσεων, αλλά και των θανάτων από το νέο κορωνοϊό.

Η εγκυρότητα των στοιχείων είναι διασφαλισμένη, καθώς τα δεδομένα αντλούνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον ΕΟΔΥ και αναλύονται περαιτέρω από τα στελέχη της isMOOD, η οποία ειδικεύεται στην ανάλυση και οπτικοποίηση μεγάλου όγκου δεδομένων.

Η isMOOD είναι ελληνική εταιρία και προσφέρει υπηρεσίες ανάλυσης της συμπεριφοράς,  των συναισθημάτων και των προτιμήσεων των καταναλωτών, όπως αυτές εκφράζονται στα κοινωνικά δίκτυα, με χρήση αλγορίθμων ανάλυσης συναισθήματος (sentiment analysis), μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης.

Στελεχώνεται από αναλυτές δεδομένων, προγραμματιστές και σχεδιαστές συστημάτων, οι οποίοι ανέπτυξαν και προσέφεραν δωρεάν την πλατφόρμα αυτή στο Ελληνικό κράτος, με στόχο την έγκυρη και άμεση ενημέρωση των πολιτών. 

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο www.ismood.com και  covid@ismood.com.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ