Περισσότερα από 3.500 στελέχη επιχειρήσεων και λογιστές παρακολούθησαν τα webinars της SingularLogic, για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. και τη νέα cloud υπηρεσία SingularLogic e-books

Μελών ΣΕΠΕ

16 Δεκεμβρίου 2019

Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, έχοντας στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πελατών και συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα, διοργάνωσε πέντε ηλεκτρονικά σεμινάρια, webinars, με θέμα τη σημαντική ψηφιακή μεταρρύθμιση της Φορολογικής Διοίκησης που αφορά στην πλατφόρμα myDATA - Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. Στο πλαίσιο των σεμιναρίων παρουσίασε επιπλέον τη νέα cloud υπηρεσία της, SingularLogic e-books.  Ta webinars πραγματοποιήθηκαν στις 5, 6, 13, 15 και 27 Νοεμβρίου 2019.

Η SingularLogic αξιοποίησε σύγχρονα ψηφιακά μέσα εκπαίδευσης, παρέχοντας τη δυνατότητα σε περισσότερα από 3.500 στελέχη επιχειρήσεων και λογιστές, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, να ενημερωθούν αναλυτικά και να θέσουν τα ερωτήματά τους στους εισηγητές με διαδραστικό τρόπο.

Βασικός εισηγητής των webinars ήταν ο κ. Γιάννης Τριανταφύλλου, Φοροτεχνικός Σύμβουλος στη SingularLogic, ο οποίος ενημέρωσε λεπτομερώς τους συμμετέχοντες για τον τρόπο λειτουργίας των Ηλεκτρονικών Βιβλίων Α.Α.Δ.Ε. και τις αλλαγές που επιφέρουν στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων. Παράλληλα, στελέχη της SingularLogic παρουσίασαν τη λύση SingularLogic e-books, πρωτοποριακή cloud υπηρεσία επικοινωνίας και διάδρασης με την πλατφόρμα myData – Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε, που αυτοματοποιεί και απλοποιεί τις απαιτούμενες διαδικασίες, ανεξάρτητα από το λογισμικό που διαθέτει μία επιχείρηση, καθώς μπορεί να αξιοποιηθεί από όλα τα ERP και εμπορολογιστικά συστήματα της αγοράς.