Tο πρώτο ψυγείο μεγάλης χωρητικότητας με διπλή καινοτομία Door-in-Door της LG στη CES 2015

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

08 Ιανουαρίου 2015

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε το πρώτο ψυγείο μεγάλης χωρητικότητας που διαθέτει διπλή καινοτομία Door-in-DoorTM (Mοντέλο LPXS34886C) το 2015. Ο βραβευμένος σχεδιασμός ‘Door-in-Doorπου αναπτύχθηκε από την LG αποτελεί μία από τις πιο καινοτομικές λειτουργίες στα ψυγεία που  παρουσιάστηκαν στη Διεθνή Έκθεση CES που πραγματοποιείται στο Las Vegas από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου.

Το νέο μοντέλο, που αναμένεται να λάβει πιστοποίηση ENERGY STAR, διαθέτει δύο αυτόνομα τμήματα καινοτομίας Door-in-DoorTM, προσφέροντας έτσι απόλυτη διευκόλυνση στους χρήστες για καλύτερη οργάνωση και εύκολη πρόσβαση, ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιεί τη διατήρηση του κρύου αέρα. Το δεξί τμήμα με τη λειτουργία Door-in-DoorTM επιτρέπει πρόσβαση από το εξωτερικό με το απλό πάτημα ενός κουμπιού ενώ ανοίγει και εσωτερικά, κάνοντας έτσι εύκολη τη φόρτωσή του με σνακ, αναψυκτικά, γεύματα και οτιδήποτε χρησιμοποιείται πιο συχνά.  Το αριστερό τμήμα με τη λειτουργία Door-in-DoorTM προσφέρει επιπλέον εύκολη πρόσβαση σε αποθηκευτικό χώρο μέσω ενός μικρού μοχλού στη βάση της πόρτας. Η χρήση της καινοτομίας Door-in-DoorTM της LG που αποτρέπει το άνοιγμα της κυρίως πόρτας του ψυγείου, προσφέρει τελικά μείωση στην απώλεια του ζεστού αέρα έως και 47 τοις εκατό, διατηρώντας έτσι τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Χάρη στην εξειδικευμένη κατασκευή του, το νέο ψυγείο διαθέτει επιπλέον περίγραμμα από επεξεργασμένο γυαλί που έχει τοποθετηθεί πάνω από καμπύλο γυαλί. Το φινίρισμα σε μαύρη απόχρωση προσδίδει ακόμη περισσότερη κομψότητα και ευχάριστη αισθητική, ενώ ταυτόχρονα δεν λερώνεται από δαχτυλιές και δεν θολώνει κατά τον καθαρισμό, ώστε το ψυγείο να δείχνει πάντα καθαρό. Ταυτόχρονα, το ψυγείο είναι εξοπλισμένο με κάδους EasyLift™ που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν το ύψος των εσωτερικών ραφιών ώστε να αποθηκεύουν ψηλά μπουκάλια ή μεγάλα μπουκάλια.

«Η τεχνολογία Door-in-Door™ της LG αποτελεί χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο δημοφιλείς σχεδιαστικές καινοτομίες της», δήλωσε ο Seong-jin Jo, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Με την εισαγωγή του νέου μεγαλύτερου ψυγείου μας με τεχνολογία Door-in-Door™, χρησιμοποιήσαμε αυτή τη σχεδιαστική καινοτομία για να δημιουργήσουμε ένα ακόμα καλύτερο ψυγείο, το οποίο οργανώνεται ακόμα πιο εύκολα προσφέροντας τη μεγαλύτερη ικανοποίηση στο χρήστη».

Το νέο ψυγείο LG Mega-Capacity Door-in-Door προσφέρει τέλος και λειτουργία Smart Diagnosis™, ώστε να μπορεί να γίνεται η διάγνωση τυχόν προβλημάτων μέσω τηλεφωνικού κέντρου. Η εφαρμογή της LG Smart Diagnosis™ για smartphones επιτρέπει επιπλέον στους χρήστες να καταγράφουν και να αναλύουν αναφορές που λαμβάνουν από τη συσκευή, προκειμένου να λάβουν άμεσα πληροφορίες για τις επιλογές που έχουν προκειμένου να επιδιορθωθεί.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της LG στη CES 2015 (Las Vegas Convention Center, Central Hall #8204) μπορούν να θαυμάσουν από κοντά τις νέες οικιακές συσκευές της LG.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ