Η Oracle στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

oracle

Η Oracle θα παρουσιάσει τους τρόπους με τους οποίους οι αυτόνομες τεχνολογίες φέρνουν την επανάσταση στη διαχείριση των δεδομένων στην εκδήλωση «The Future is Autonomous» το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 16.00-18.00, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο (Αίθουσα Ολυμπιάς) και στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων «USA@TIF2019 - Talks & Events» που διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Αμερικανική Πρεσβεία και το Αμερικανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Φρανκ Ζερβός, Sales Consulting Director, Oracle CEE θα παρουσιάσει την εξέλιξη των αυτόνομων τεχνολογιών και πώς αυτές επηρεάζουν τον τομέα των δεδομένων. Ο Γιάννης Ορσάρης, Cloud Platform Sales Consultant, Oracle GCΜ θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της Oracle Autonomous Database, ενώ ο Γεώργιος Μαγγίνας, Senior Technology Solution Engineer, Oracle Digital, μέσω live demo, θα εξηγήσει το πώς ο συνδυασμός της Autonomous Database με τα Analytics μπορεί να μεταμορφώσει τα δεδομένα σε πολύτιμες πληροφορίες μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν δωρεάν και να δουν περισσότερες πληροφορίες εδώ