Γνωρίστε το Galaxy Note10: Σχεδιασμένο με Ισχύ Υψηλού Επιπέδου για Κάθε Επιθυμία

Μελών ΣΕΠΕ

07 Αυγούστου 2019

Η Samsung Electronics Co., Ltd. αποκάλυψε σήμερα την τελευταία προσθήκη στη σειρά Galaxy Note, το Galaxy Note10, μια νέα σειρά smartphones που συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με την πανίσχυρη απόδοση και εργαλεία παραγωγικότητας. Αντλώντας έμπνευση από μια νέα γενιά καταναλωτών που ισορροπεί την επαγγελματική και την προσωπική ζωή, το Galaxy Note10 παρέχει στους χρήστες την ελευθερία να εργαστούν όπως επιθυμούν και να δημιουργήσουν οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Επί σειρά ετών, η σειρά Galaxy Note έχει βοηθήσει εκατομμύρια πιστούς χρήστες σε όλο τον κόσμο να επιδιώξουν τα όνειρά τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.  Τώρα με το Galaxy Note10, η Samsung ενδυναμώνει τους σύγχρονους χρήστες να ασχοληθούν περισσότερο με όλα όσα αγαπούν.


«Εξ αρχής, το Galaxy Note έχει ξεχωρίσει για την βέλτιστη τεχνολογία και τα premium χαρακτηριστικά. Το Galaxy Note10 επαναλαμβάνει την υπόσχεση αυτή στους σύγχρονους φίλους του Note, που χρησιμοποιούν το smartphone τους για να προάγουν την παραγωγικότητα και δημιουργικότητά τους στο επόμενο επίπεδο, και που μεταβαίνουν αβίαστα από ιδέα σε ιδέα, στη στιγμή», δήλωσε ο DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications Division στη Samsung Electronics. «Κάθε στοιχείο του Galaxy Note10 έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους χρήστες να αποδίδουν καλύτερα. Είτε ολοκληρώνουν ένα σημαντικό, επαγγελματικό project, είτε βιντεοσκοπούν και επεξεργάζονται ένα βίντεο ή παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι στο κινητό, το Galaxy Note10 θα τους βοηθήσει να το κάνουν ταχύτερα και καλύτερα». 


ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ PREMIUM ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Οι χρήστες του Galaxy Note επιλέγουν τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, όχι μόνο λόγω αισθητικής αλλά και για την εμπειρία χρήσης που προσφέρει. Κάθε στοιχείο του Galaxy Note10 έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να προσφέρει κομψό και λεπτεπίλεπτο αποτέλεσμα που δεν αποσπά την προσοχή. Έτσι οι χρήστες να μπορούν να συγκεντρωθούν στις ιδέες τους, στις εργασίες τους και σε ό,τι έχει πραγματικά σημασία.


 • Δύο Μεγέθη Οθόνης: Για πρώτη φορά, το Galaxy Note κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη οθόνης, ώστε οι καταναλωτές να επιλέξουν τη συσκευή που τους ταιριάζει καλύτερα. Το Galaxy Note10, το πιο συμπαγές Note μέχρι στιγμής, διαθέτει: τη δύναμη του S Pen για απόλυτη παραγωγικότητα και ενσωματωμένη Κινηματογραφική Infinity Οθόνη 6.3 ιντσών. Το Galaxy Note10+ έρχεται με τη μεγαλύτερη, μέχρι σήμερα, οθόνη σε Note με Κινηματογραφική Infinity Οθόνη 6.8 ιντσών, παραμένοντας εύκολο στο κράτημα και στη χρήση.

Η οθόνη του Note10 είναι η καλύτερη της Samsung, εως τώρα. Από την κατασκευή της έως και την τεχνολογία που φέρει, η οθόνη έχει σχεδιαστεί για να συνεπάρει τους χρήστες όταν παρακολουθούν την αγαπημένη τους σειρά, ταινία ή όταν παίζουν το παιχνίδι της επιλογής τους.

 • Σχεδιασμός Edge-to-edge: Η Κινηματογραφική Infinity Οθόνη του Galaxy Note10 που εκτείνεται από άκρη σε άκρη (edge-to-edge), δεν έχει σχεδόν καθόλου πλαίσιο (bezel-less) ενώ η μικρή οπή στο κέντρο της οθόνης για την εμπρόσθια κάμερα, είναι ανεπαίσθητη και κεντραρισμένη για μια ισορροπημένη εμφάνιση. Η πιο εντυπωσιακή οθόνη της Samsung δημιουργεί μια απρόσκοπτη εμπειρία ανάμεσα σε σκέψη και δράση, παρακολούθηση και δημιουργία.
 • Η Καλύτερη Οθόνη σε Ποιότητα: Το Galaxy Note10 διαθέτει τη βραβευμένη Dynamic AMOLED οθόνη. Με HDR10+ πιστοποίηση και Δυναμική Χαρτογράφηση Τόνων (Dynamic Tone Mapping), οι φωτογραφίες και τα βίντεο προβάλλονται φωτεινότερα και με μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων, σε σύγκριση με προηγούμενες Note συσκευές. Με πιστοποίηση από το UL[1], η οθόνη του Galaxy Note10 διαθέτει 98% ομοιομορφία χρώματος και φωτεινότητας. Η ειδικά σχεδιασμένη Οθόνη για την προστασία των ματιών του χρήστη, μειώνει το  μπλε φως ενώ παράλληλα διατηρεί την ποιότητα του χρωματικού εύρους, για άνετη θέαση[2].


παραγωγικοτητα για ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ κάθε στιγμησ

Οι χρήστες του Note αποζητούν την ποιοτική παραγωγικότητα, και χρησιμοποιούν το smartphone τους ως το απαραίτητο μέσο που θα τους βοηθήσει να κάνουν και να πετύχουν περισσότερα. Για αυτούς τους χρήστες, το Galaxy Note10 διαθέτει νέες τεχνολογίες, ενισχυμένες δυνατότητες και πανίσχυρες επιλογές, για να τους παρέχει την ελευθερία να εργαστούν με πιο παραγωγικό τρόπο.


 • Μετατροπή Χειρόγραφου σε Ψηφιακό κείμενο: Το Galaxy Note10 φέρνει νέες δυνατότητες στο επανασχεδιασμένο uni-body S Pen. Οι χρήστες του Note10 μπορούν να κρατήσουν σημειώσεις, να μετατρέψουν τα χειρόγραφά τους σε ψηφιακό κείμενο με το Samsung Notes και να το αποθηκεύσουν σε διαφορετικές μορφές αρχείων, όπως το Microsoft Word. Οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν τις σημειώσεις τους μικραίνοντας, μεγαλώνοντας ή αλλάζοντας το χρώμα της γραμματοσειράς. Πολύ εύκολα, οι σημειώσεις μιας συνάντησης μπορούν να μορφοποιηθούν και να διαμοιραστούν και η έμπνευση της στιγμής να μετατραπεί σε επεξεργάσιμο αρχείο.
 • Εξέλιξη του S Pen: Το Galaxy Note10 διαθέτει Bluetooth Χαμηλής Κατανάλωσης Ενέργειας ώστε να διαρκεί περισσότερο, ενώ με την προσθήκη δυνατοτήτων χειρονομιών, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν συγκεκριμένες λειτουργίες της συσκευής με το S Pen. Με την παραχώρηση πρόσβασης στο SDK (Software Development Kit), οι developers μπορούν να δημιουργήσουν εξατομικευμένους ελέγχους που επιτρέπουν στους χρήστες να παίζουν ή να χρησιμοποιήσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές με χειρονομίες.
 • Samsung DeX για PC[3]: Το Galaxy Note10 διευρύνει τις δυνατότητες του Samsung DeX, διευκολύνοντας τους χρήστες να δουλεύουν μέσω του smartphone τους και ενός PC ή Mac. Με μια απλή, συμβατή USB σύνδεση, οι χρήστες μπορούν να κάνουν drag and drop αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη και να χειριστούν τις αγαπημένες τους mobile εφαρμογές με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή τους, ενώ τα αρχεία τους παραμένουν ασφαλή στο smartphone τους με τη βοήθεια του Samsung Knox.
 • Σύνδεση με Windows: Το Galaxy Note10 ενσωματώνει τη λειτουργία Σύνδεση σε Windows (Link to Windows) κατευθείαν από τις Γρήγορες Ρυθμίσεις της συσκευής. Με ένα μόνο κλικ, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο Windows 10 PC τους. Εκεί, μπορούν να δουν τις ειδοποιήσεις τους, να στείλουν και να λάβουν μηνύματα, και να δουν πρόσφατες φωτογραφίες χωρίς να διακόψουν την εργασία τους για να ελέγξουν το smartphone τους.


ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Με το Galaxy Note10, οι δημιουργοί περιεχομένου και οι καθημερινοί χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία αιχμής, για να καταγράψουν βίντεο και φωτογραφίες, εκπληκτικής ποιότητας, εξασφαλίζοντας πως τα κανάλια, τα stories και τα posts τους θα ξεχωρίσουν. Συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία, το Galaxy Note10 αναβαθμίζει το mobile videography και τη φωτογραφία, σε επόμενο επίπεδο.


 • Premium Τεχνολογία Βίντεο: Το Galaxy Note10 επιτρέπει στους χρήστες να μαγνητοσκοπήσουν απίθανα βίντεο επαγγελματικού επιπέδου, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό. Η λειτουργία Live Focus Video προσθέτει την αίσθηση βάθους πεδίου, μέσω της θόλωσης φόντου, εστιάζοντας σε συγκεκριμένο θέμα. Με τη νέα λειτουργία Zoom in Mic, οι χρήστες μπορούν να απομονώσουν τον περιβάλλοντα ήχο και να εστιάσουν στο επιθυμητό θέμα, δυναμώνοντας την ένταση. Η νέα και ανανεωμένη λειτουργία Super Steady σταθεροποιεί τη λήψη, και είναι διαθέσιμη στη λειτουργία Hyperlapse για σταθερά time-lapse βίντεο.
 • Γρήγορη και Εύκολη Επεξεργασία Βίντεο: Μετά την καταγραφή του βίντεο, οι χρήστες Galaxy Note10 μπορούν να επεξεργαστούν το περιεχόμενο στη στιγμή απευθείας από το smartphone τους. Η λειτουργία Video Editor αναδεικνύεται με το S Pen, ώστε οι χρήστες να επιλέγουν εύκολα και με ακρίβεια τη στιγμή που θέλουν να επξεργαστούν. Για δημιουργούς που αποζητούν ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στο περιεχόμενο, το Adobe Rush[4] του Galaxy Note10 διαθέτει μια προηγμένη σουίτα εργαλείων επεξεργασίας, πλέον μεγαλύτερης ακρίβειας με το S Pen.
 • Screen Recorder: Για τους gamers που θέλουν να προσθέσουν μια προσωπική πινελιά στα streams τους, ή τους vloggers που θέλουν να ενισχύσουν τα εκπαιδευτικά τους βίντεο, το Galaxy Note10 παρουσιάζει το Screen recorder. Οι χρήστες μπορούν να μαγνητοσκοπήσουν εύκολα την οθόνη τους, να προσθέσουν reactions χρησιμοποιώντας τη Selfie κάμερα (picture-in-picture) και να χρησιμοποιήσουν το S Pen για σημειώσεις καθώς μαγνητοσκοπούν, για πιο διασκεδαστικά και διαδραστικά βίντεο.
 • AR Σκίτσο και 3D Scanner: To Galaxy Note10 ενσωματώνει κορυφαίες λειτουργίες Augmented Reality και 3D στην κάμερα. Σε συνδυασμό με την Ultra Wide κάμερα, ξεδιπλώνει έναν ολοκαίνουριο κόσμο δυνατοτήτων για τους δημιουργούς. Με τη λειτουργία AR Σκίτσο και τη χρήση του S Pen, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν μια φωτογραφία, προσθέτοντας δυναμικές ζωγραφιές, εφέ ή και κίνηση. Με το 3D Scanner[5], μια επαναστατική πρωτιά για τη σειρά Note, η DepthVision κάμερα του Galaxy Note10+ μπορεί να αποτυπώσει και να σαρώσει ένα αντικείμενο[6], και να το μετατρέψει άμεσα σε κινούμενη 3D εικόνα.
 • Night Mode: Για εντυπωσιακές selfies ανεξαρτήτως συνθηκών χαμηλού φωτισμού, η λειτουργία Night Mode, είναι πλέον διαθέσιμη στην εμπρόσθια κάμερα.


ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ

Οι φίλοι της σειράς Note χρησιμοποιούν τα smartphones τους για κάνουν σχεδόν τα πάντα. Όχι απλώς για να διεκπεραιώσουν τις καθημερινές υποχρεώσεις τους, αλλά και για να ολοκληρώσουν μεγάλα projects, να διαχειριστούν τις επιχειρήσεις τους, να επεξεργαστούν βίντεο για τα social media τους και να δημιουργήσουν με το S Pen. Το Galaxy Note10 είναι κατασκευασμένο με προηγμένο υλικολογισμικό και λειτουργίες υψηλού επιπέδου ώστε να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία.


 • Υπέρ Ταχεία Φόρτιση (Super Fast Charging): Με μόλις 30 λεπτά φόρτισης, το Galaxy Note10 διαρκεί μια ολόκληρη μέρα[7]  υποστηρίζοντας μέχρι και 45W ενσύρματης φόρτισης[8].
 • Wireless Powershare[9]: Οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν ασύρματα τα Galaxy Watch, Galaxy Buds ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που υποστηρίζει το πρότυπο Qi, με το Wireless PowerShare που διαθέτει το Galaxy Note10 τους.
 • Gaming: Καθώς τα mobile games απαιτούν καλύτερους επεξεργαστές και τα γραφικά τους εμπλουτίζονται, η καλύτερη εμπειρία gaming είναι εφικτή μόνο με κορυφαία χαρακτηριστικά συσκευής. Το Galaxy Note10 διαθέτει το πιο λεπτό σύστημα ψύξης θαλάμου ατμών στον κόσμο, το οποίο εξασφαλίζει την βέλτιστη απόδοση διατηρώντας το μοναδικό  στυλ της συσκευής. Με το Game Booster που λειτουργεί με βάσει την Τεχνητή Νοημοσύνη, το Galaxy Note10 βελτιώνει την απόδοση και την κατανάλωση ενέργειας. Ακόμα, με την υπηρεσία online gaming streaming PlayGalaxy Link, οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν το παιχνίδι τους από το σημείο που το άφησαν στο PC, χωρίς να απαιτείται αποθήκευση τοπικά. 
 • Κορυφαίες Ταχύτητες: Με δυνατότητες LTE και 5G συνδεσιμότητας, οι χρήστες του Note10 μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις υψηλότερες ταχύτητες του παρόχου δικτύου τους. Το Galaxy Note10 5G τιθασεύει την απόλυτη δύναμη του δικτύου επόμενης γενιάς για streaming βίντεο υψηλής ανάλυσης, για downloading περιεχομένου με κορυφαίες ταχύτητες και για streaming παιχνιδιών με μεγάλο όγκο γραφικών, σε πραγματικό χρόνο. Επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν όλα όσα αγαπούν, σε ασύλληπτη ταχύτητα, το Galaxy Note10+ 5G αλλάζει τον τρόπο λήψης περιεχομένου και επικοινωνίας.

ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ GALAXY

Το Galaxy Note10 βρίσκεται στην καρδιά του οικοσυστήματος συσκευών Galaxy, αποτελώντας βασικό μέρος ενός portfolio premium προϊόντων και υπηρεσιών. Τα wearables, όπως το Galaxy Watch Active 2, και τα tablets, όπως το Galaxy Tab S6, κρατούν τους χρήστες συνδεδεμένους και τους βοηθούν να πετύχουν περισσότερα κάθε στιγμή.


Τα προϊόντα αυτά ενσωματώνουν τις υπηρεσίες της Samsung για μια δικτυωμένη και άνετη εμπειρία Galaxy. Η εφαρμογή Samsung Health βοηθά τους χρήστες να επιτύχουν τους στόχους ευεξίας τους χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για την καταγραφή των βιομετρικών τους δεδομένων. Η πλατφόρμα Samsung Knox προστατεύει και ασφαλίζει τα δεδομένα. Το Bixby, η πλατφόρμα νοημοσύνης της Samsung, προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη για να κάνει τη ζωή των χρηστών πιο εύκολη, πιο οργανωμένη και συνδεδεμένη.


Διαθεσιμότητα και Προ-Παραγγελία του Galaxy Note10


Τo Galaxy Note10 θα είναι διαθέσιμo στην ελληνική αγορά στις αποχρώσεις Aura Glow, Aura Black και Aura Pink. To Galaxy Note10+ έρχεται σε Aura Glow, Aura White και Aura Black. Οι προπαραγγελίες για τα Galaxy Note10 και Galaxy Note10+ ξεκινούν στις 8 Αυγούστου 2019, στις 08.00π.μ, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιστρέψουν την υπάρχουσα συσκευή τους και να επωφεληθούν με επιπλέον €100,00. Το όφελος των €100,00 ισχύει για την αγορά του νέου Galaxy και αφαιρείται από την εκάστοτε ισχύουσα σε κάθε κατάστημα τιμή λιανικής επιπλέον της ονομαστικής αξίας του smartphone που επιστρέφεται. Οι όροι και η ονομαστική αξία ανταλλαγής καθορίζονται από τα συμμετέχοντα καταστήματα. Τα Galaxy Note10 και Galaxy Note10+ διατίθενται στα καταστήματα και e-shops του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung από τις 23 Αυγούστου 2019.
[1] To UL πιστοποίησε το Galaxy Note 10 για την Premium Οθόνη του με Οπή, με Ομοιομορφία Χρώματος & Φωτεινότητας 98% και Διαφάνεια Οπής Κάμερας 92%

[2] Το TÜV Rheinland, ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο ινστιτούτο πιστοποίησης, απένειμε πιστοποίηση Eye Comfort στις οθόνες των Galaxy Note10 και Note10 + με βάση την ικανότητά τους να μειώνουν δραστικά τις βλαβερές συνέπειες του μπλε φωτός. Αυτή η πιστοποίηση μπορεί να βρεθεί στο www.tuv.com με το ID 1419071436.

[3] Διαθέσιμο για Windows 7, Windows 10 για Windows PC, και High Sierra, Mojave για MAC

[4] To Adobe Rush είναι διαθέσιμο για λήψη

[5] Το 3D scanner είναι διαθέσιμο για λήψη

[6] Η περιοχή σάρωσης με το 3D Scanner περιορίζεται από 10x10x10εκ. μέχρι 80x80x80εκ.

[7] Η πραγματική διάρκεια μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες.

[8] Διαθέσιμος μόνο για το Galaxy Note10+, ο φορτιστής 45W διατίθεται ξεχωριστά προς πώληση.

[9] Το Wireless PowerShare ενδέχεται να μην λειτουργεί με αξεσουάρ ή καλύμματα που δεν είναι της Samsung. Ενδέχεται να επηρεάσει την λήψη κλήσης ή τις υπηρεσίες δεδομένων, αναλόγως του περιβάλλοντος δικτύου.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ