Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΕ

ΣΕΠΕ

03 Ιουλίου 2019

Πρόεδρος η κυρία Γιώτα Παπαρίδου

Στις 2 Ιουλίου 2019, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες συγκρότησης σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ, που προέκυψε από τις εκλογές της Γενικής Συνέλευσης της 20ης Ιουνίου 2019.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος ΔΣ: Γιώτα Παπαρίδου

Α΄ Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος: Σπύρος Παμπουκίδης

Β΄ Αντιπρόεδρος: Βασίλης Ορφανός

Γενικός Γραμματέας: Σπύρος Πουλίδας

Ειδικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Γεράρδος

Ταμίας: Δημήτρης Παπαϊωάννου

Μέλος ΔΣ: Γιάννης Θεοδωρόπουλος

Μέλος ΔΣ: Κωνσταντίνος Τζοάννης

Μέλος ΔΣ: Δημήτρης Τσόπελας.
Ο κύριος Δημήτρης Τσόπελας κατέλαβε τη θέση του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Μέλους του ΔΣ κυρίου Στυλιανού Χριστάκου.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ, κυρία Γιώτα Παπαρίδου, σημείωσε: “Είναι μεγάλη τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και έμενα προσωπικά, η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κλάδος και τα μέλη μας. Το όραμα μας, να αποτελέσει η ψηφιακή τεχνολογία βασική συνιστώσα ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία τα επόμενα χρόνια, είναι η μόνιμη πυξίδα που κατευθύνει το στρατηγικό σχεδιασμό αλλά και την καθημερινή λειτουργία του ΣΕΠΕ. Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να κινηθούμε με ταχύτητα, γιατί και οι ανάγκες είναι μεγάλες και ζωτικής σημασίας. Να αξιοποιήσουμε, δηλαδή, τις εξαιρετικά σημαντικές δυνατότητες της τεχνολογίας και να τις μετουσιώσουμε σε αναπτυξιακή δυναμική. Δεν έχουμε ούτε την πολυτέλεια ούτε τις αντοχές για άλλες καθυστερήσεις. Είμαστε αποφασισμένοι με συνεργασία, σχέδιο, όραμα και πίστη να αγωνιστούμε για μία σύγχρονη ψηφιακή Ελλάδα.”


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ