Η Epson ενισχύει τις ανεξάρτητες πωλήσεις κεφαλών εκτύπωσης inkjet με την προσθήκη και διάθεση της σειράς κεφαλών PrecisionCore

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

20 Μαΐου 2019

 Η Εpson προωθεί την καινοτομία της inkjet εκτύπωσης, έτσι ώστε να επιταχύνει την αλλαγή προς την ψηφιακή εκτύπωση.

Η Seiko Epson Corporation (TSE: 6724, "Epson") ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει τις ανεξάρτητες κεφαλών εκτύπωσης inkjet, προσθέτοντας τις κεφαλές εκτύπωσης PrecisionCore στη σειρά των προϊόντων της. Η κίνηση αυτή έρχεται ως απάντηση στην εξάπλωση της ψηφιακής εκτύπωσης στον τομέα των επαγγελματιών, αλλά και στους καταναλωτές. Η εταιρεία θα ξεκινήσει τις πωλήσεις των νέων κεφαλών εκτύπωσης inkjet παγκοσμίως κατά το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2019, το οποίο ξεκίνησε την 1η Απριλίου.

Η Epson έχει επικεντρωθεί στην ενίσχυση της σειράς βιομηχανικών και εμπορικών εκτυπωτών μεγάλου φορμάτ που διαθέτει, αλλά και στη διάθεση των κεφαλών inkjet εκτύπωσης της σειράς F1440 για εκτυπωτές μεγάλου φορμά. Παρόλα αυτά, με την ολοκλήρωση ενός νέου εργοστασίου στην Ιαπωνία τον Ιούλιο του 2018, το οποίο προσδίδει στην εταιρεία αυξημένη ικανότητα παραγωγής εκτυπωτικών τσιπ, η Epson αποφάσισε να ενισχύσει τη σειρά των κεφαλών εκτύπωσης για ανεξάρτητη πώληση, προσθέτοντας τη σειρά S3200 των κεφαλών PrecisionCore και την σειρά L1440 κεφαλών MACH. Οι κεφαλές εκτύπωσης, στην οικονομικά ανταγωνιστική σειρά S3200, ενσωματώνουν διαφοροποιημένη τεχνολογία, η οποία επιτρέπει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, παραγωγικότητα, αντοχή και δυνατότητα κλιμάκωσης της κεφαλής εκτύπωσης. Παράλληλα, η σειρά L1440 των κεφαλών MACH, υποστηρίζει τη χρήση έως και οκτώ χρωμάτων και προσφέρει ένα συντελεστή μικροσκοπικής μορφής για χρήση σε ρυθμίσεις πολλαπλών κεφαλών. Και οι δύο νέες σειρές κεφαλών εκτύπωσης είναι συμβατές με UV μελάνια, η χρήση των οποίων αποκτά όλο και μεγαλύτερη δυναμική στην επαγγελματική εκτύπωση.

Η Epson επιδιώκει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην ψηφιακή εκτύπωση, η οποία έχει πολύ μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα από τις συμβατικές διαδικασίες εκτύπωσης. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι να αναπτύξει περαιτέρω την καινοτομία της inkjet εκτύπωσης, διευρύνοντας τις δραστηριότητές της στο τελικό προϊόν και αυξάνοντας τις πωλήσεις των κεφαλών εκτύπωσης μέσω των συνεργατών της. Επιπλέον, η Epson, πρόκειται να αναπτύξει εξιδεικευμένη τεχνολογία για κεφαλές εκτύπωσης εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης, δημιουργώντας νέες αγορές, αφού έχει «αγκαλιάσει» την καινοτομία σε ένα ποικίλο και ευρύ φάσμα εκτυπωτικών λύσεων και σε ανερχόμενους τομείς, όπως ο τομέας των ηλεκτρονικών και της βιο-εκτύπωσης.


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ