Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η πολυτελής σειρά Matte Black της LG έτοιμη να γοητεύσει την ευρωπαϊκή αγορά

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά οικιακών συσκευών Matte Black, που περιλαμβάνει ψυγεία, φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων στην LG InnoFest Europe 2019. Τα πολυτελή προϊόντα της νέας σειράς μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικές κουζίνες με το όμορφο, ενιαίο σχεδιασμό τους. Με τις τελευταίες τάσεις εσωτερικής διακόσμησης να υπαγορεύουν τη χρήση πιο σκούρων χρωμάτων, το νέο ματ μαύρο φινίρισμα προσφέρει στυλ, ενώ η κορυφαία τεχνολογία της LG εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση. Η InnoFest δίνει στους τοπικούς συνεργάτες, τους λιανοπωλητές και τους καταναλωτές μία εξαιρετική ευκαιρία να βιώσουν τις τελευταίες καινοτομίες της LG, τον παγκόσμιο πρωτοπόρο στον τρόπο ζωής.


«Εκπέμποντας» κομψότητα και με λεπτή, φυσική υφή, το μαύρο ματ φινίρισμα φέρνει την αίσθηση της ζεστασιάς, της άνεσης και της φινέτσας στην κουζίνα. Ο κλασικός αλλά μοντέρνος σχεδιασμός του συμπληρώνει κάθε διακόσμηση και ταιριάζει απόλυτα με μια ποικιλία υλικών όπως το ξύλο, το ανοξείδωτο ατσάλι, ο σοβάς και το σκυρόδεμα. Η μαύρη ματ επιφάνεια δεν είναι μόνο αισθητικά ωραία αλλά και πρακτική, προστατεύοντας από δακτυλικά αποτυπώματα, λεκέδες και γρατζουνιές.


Για να προσφέρει την απόδοση και την ευκολία που απαιτούν οι Ευρωπαίοι καταναλωτές, η σειρά Matte Black χρησιμοποιεί τις προηγμένες τεχνολογίες της LG. Η λειτουργία InstaView των ψυγείων επιτρέπει στους χρήστες να χτυπήσουν στην οθόνη για να δουν γρήγορα τι υπάρχει μέσα χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουν την πόρτα, διατηρώντας τον δροσερό αέρα και αποτρέποντας την απώλεια ενέργειας. Τα νέα μοντέλα Slim Multi-Door και τα μοντέλα ψυγειοκαταψυκτών διαθέτουν Linear Cooling™ και DoorCooling+™, διασφαλίζοντας μια ομοιόμορφη θερμοκρασία για φρεσκάδα με περισσότερη διάρκεια. Η διευρυμένη σειρά Matte Black παρέχει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές για να βρουν το σωστό ψυγείο για τις συγκεκριμένες ανάγκες της κουζίνας τους.


Κάτι άλλο που ξεχωρίζει από τη σειρά Matte Black, είναι ο φούρνος LG NeoChef™ που εγγυάται εξαιρετική απόδοση μαγειρέματος χάρη στον πρωτοποριακό συμπιεστή Smart Inverter της εταιρείας. Χρησιμοποιώντας γραμμικό έλεγχο ισχύος από 300 έως 1200 W για ομοιόμορφη και προσεκτική μαγειρική ή απόψυξη, ο έξυπνος μετατροπέας συμβάλλει στη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών και στη γεύση.


Επιπλέον, το αποδοτικό πλυντήριο πιάτων της σειράς παρέχει υγιεινό καθαρισμό για πιάτα και σκεύη με το TrueSteam™, το οποίο εκπέμπει σωματίδια ατμού υψηλής θερμοκρασίας για να απομακρύνει τους πιο επίμονους λεκέδες και τα υπολείμματα φαγητού. Με το Hidden Control, το φιλικό προς τον χρήστη πλυντήριο πιάτων είναι εύκολο στη διαχείριση και έχει κομψό σχεδιασμό που ταιριάζει άψογα σε οποιαδήποτε σύγχρονη ευρωπαϊκή κουζίνα.


«Η σειρά Matte Black που ξεπερνά τις προσδοκίες των καταναλωτών, προσφέρει έναν πλέον αξιόπιστο τρόπο δημιουργίας μιας διαχρονικής και κομψής κουζίνας», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε οικιακές συσκευές υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας premium σχεδίαση με την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να κάνουμε τη ζωή καλύτερη για τους πελάτες της ευρωπαϊκής αγοράς».