Νέα Μελών ΣΕΠΕ

5 Νέα Προϊόντα Xerox για το σύγχρονο γραφείο για μέγιστη παραγωγικότητα και οικονομία

xerox

Καθώς οι ρυθμοί εργασίας συνεχίζουν να επιταχύνουν, οι χρήστες έχουν ανάγκη από εργαλεία που μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα, κρατώντας τα κόστη χαμηλά. Η Xerox απαντάει δυναμικά στην ανάγκη αυτή, παρουσιάζοντας πέντε (5) νέα προϊόντα γραφείου: Xerox Phaser® 3260, Xerox WorkCentre® 3225, Xerox WorkCentre 4265, Xerox ColorQube® 8580 και Xerox ColorQube 8880.

Αποδοτική εμπερία χρήσης με μία συσκευή Όλα – σε - Ένα

Ειδικά σχεδιασμένοι για χρήση από έναν χρήστη ή μικρές ομάδες, ο ασπρόμαυρος A4 εκτυπτωτής Phaser 3260 και ο WorkCentre 3225 έχουν ενσωματωμένη τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, καθώς και την τεχνολογία Apple AirPrint. Το Wi-Fi, που ενεργοποιείται αυτόματα, επιτρέπει την εκτύπωση από κινητά τηλέφωνα, tablets και laptops χωρίς να είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενός ασύρματου δικτύου. Παράλληλα, οι νέες δυνατότητες σάρωσης και αποστολής email επιτρέπουν στους χρήστες την εύκολη μετατροπή των εντύπων σε ηλεκτρονικά αρχεία και την αποστολή τους στους παραλήπτες.

Με έμφαση στην ταχύτητα και την ποιότητα, οι νέες συσκευές τυπώνουν μέχρι και 28 σελίδες το λεπτό με την πρώτη σελίδα να εκτυπώνεται μέσα σε 8,5 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, επιτυγχάνουν υψηλή ποιότητα εικόνας με 4800 x 600 dpi, η οποία χαρακτηρίζεται από τη συνεπή απόδοση της εικόνας στο χαρτί, την καθαρή αποτύπωση του κειμένου και την άριστη απεικόνιση των γραφικών.

Το WorkCentre 3225, επίσης, παρέχει μία αξιόπιστη επιλογή για ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες εκτύπωσης, σάρωσης και αποστολής fax.

Το μικρό μέγεθος και των δύο συσκευών, καθώς και η δυνατότητα ενσωματωμένου Wi-Fi είναι ακόμα δύο στοιχεία που καθιστούν τις συσκευές αυτές ευέλικτες για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Σημαντικό χαρακτηριστικό στα δύο μηχανήματα αποτελούν τα χωριστά αναλώσιμα (Γραφίτης & Τύμπανο) με τα οποία επιτυγχάνεται χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.

Υψηλή λειτουργικότητα για την επιχείρηση 

Το WorkCentre 4265 πληροί τις προδιαγραφές για την υποστήριξη ενός περιβάλλοντος γραφείου με μεγάλο όγκο εργασίας. Διαθέτοντας οθόνη αφής 7 ιντσών που επιτρέπει τη διαδραστικότητα με τον χρήστη, η συγκεκριμένη, υψηλής τεχνολογίας, ασπρόμαυρη συσκευή παρέχει τη δυνατότητα εκτύπωσης σελίδων Α4, ενώ προσφέρει και εύκολες στη χρήση λειτουργίες αντιγραφής, εκτύπωσης, σάρωσης, αποστολής email και fax. Η συσκευή είναι συμβατή με τη νέα γενιά Υπηρεσιών Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης (Managed Print Services) της Xerox με αποτέλεσμα να βοηθά τις επιχειρήσεις στην καλύτερη διαχείριση του όγκου πληροφοριών τους.

Ακολουθούν κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά του WorkCentre 4265:

-        Ρυθμίσεις που αφορούν όλα τα επιτραπέζια και επιδαπέδια  μοντέλα

-        Ταχύτητα σάρωσης μέχρι και 70 σελίδες το λεπτό (δύο όψεις)

-        Δυνατότητες ταξινόμησης, συρραφής και τοποθέτησης περισσότερων από 3.240 φύλλων

-        Ταχύτατη αντιγραφή και εκτύπωση στις 53 σελίδες ανά λεπτό, με το πρώτο αντίγραφο να είναι έτοιμό σε 5 μόλις δευτερόλεπτα

-        Η επιλογή «Print Around» εξοικονομεί χρόνο για τους χρήστες, κρατώντας αυτόματα στην αναμονή έγγραφα που δεν μπορούν να εκτυπωθούν (πχ. λόγω έλλειψης φύλλων σωστού μεγέθους) και προωθώντας την εκτύπωση των επόμενων που είναι στη σειρά.

Έγχρωμη εκτύπωση, χωρίς προβλήματα, με εξοικονόμηση πόρων

Οι δύο νέοι έγχρωμοι εκτυπωτές Xerox ColorQube desktop A4 προσφέρουν παραγωγικές λύσεις εκτύπωσης με εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Ο Xerox ColorQube 8580 έχει σχεδιαστεί για μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις με τις βασικές ανάγκες εκτύπωσης. Ο Xerox ColorQube 8880 αποτελεί μία οικονομικά συμφέρουσα λύση για τις όλες τις επιχειρήσεις με αυξημένες ανάγκες έγχρωμων εκτυπώσεων.

Χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνολογία στερεάς μελάνης της Xerox, οι εκτυπωτές παράγουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα με ζωντανά χρώματα πάνω σε διάφορα υλικά, όπως ανακυκλώσιμο χαρτί και άλλα, έχοντας ενσωματωμένα χαρακτηριστικά, όπως:

-        True Adobe Postscript 3 και πιστοποίηση PANTONE® που παρέχουν υψηλής ακρίβειας εικόνες, χρωμάτα & κείμενα

-        Εύκολη, απεθείας εκτύπωση αρχείων PDF, JPEG, TIFF και PNG

-        Πιστοποίηση Mopria™που απλοποιεί την εξ αποστάσεως εκτύπωση για τα tablets και τα smartphones

-        Το εργαλείο επεξεργασίας Colour by Words, που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να περιγράψουν με λέξεις την απόχρωση που προτιμούν ούτως ώστε να είναι σίγουροι ότι θα εκτυπωθεί το σωστό χρώμα

-        Δυνατότητα εκτύπωσης μέχρι και 51 σελίδες ανά λεπτό.

Τα περιβαλλοντικά οφέλη του πιστοποιημένου με EnergyStar 2.0 και των βραβευμένων με EPEAT Silver, ColorQube 8580 και ColorQube 8880 περιλαμβάνουν:

-        Εύκολη αντικατάσταση των στερεών μελανιών , χωρίς κασέτα,  που δημιουργεί έως και 90% λιγότερα απόβλητα σε σύγκριση με laser εκτυπωτές

-        Η επιλογή “Intelligent Ready” καταγράφει τους συνήθεις τρόπους χρήσης και προσαρμόζει ανάλογα την κατανάλωση ενέργειας και την παραγωγικότητα.

-        Οδηγός εκτύπωσης Earth Smart που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν τις πιο «πράσινες» ρυθμίσεις εκτύπωσης

-        Λογισμικό Bundled GreenPrint, που  βοηθά τους χρήστες να εκτυπώσουν μόνο τις σελίδες που χρειάζονται ώστε να εξοικονομούν αναλώσιμα

Όλα τα μηχανήματα καλύπτονται από 1 έτος on site εγγύηση.

Διαθεσιμότητα

Οι συσκευές είναι ήδη διαθέσιμες στην αγορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ