Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Πιστοποίηση HP Gold Server Specialist στην GLOBO Technologies

globo

H GLOBO Technologies, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών στην Ελλάδα, έλαβε πιστοποίηση Gold Server Specialist από την HP, που αφορά στην παροχή υπηρεσιών πώλησης και υλοποίησης για το σύνολο των λύσεων HP Server. Πρόκειται για τo ανώτατο επίπεδο διάκρισης της HP στον τομέα των Servers και έρχεται να προστεθεί σε δυο ακόμη σημαντικές πιστοποιήσεις που έχει λάβει το τελευταίο διάστημα η εταιρεία από τον κορυφαίο κατασκευαστή (HP Gold Partner-PPS Group Hardware & HP Gold ServiceOne Printing & Computing Specialist), επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική δέσμευσή της για εξέλιξη και αναβάθμιση των υπηρεσιών της.

Συγκεκριμένα η GLOBO Technologies μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση σειράς εκπαιδεύσεων και εξετάσεων σε ομάδα μηχανικών και πωλητών, ως Gold Partner είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη σε όλα τα προϊόντα HP Server. Παράλληλα, έχει αποκτήσει προνομιακή πρόσβαση και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας έτσι ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση ακόμη και των πιο σύνθετων αναγκών των πελατών της.

Ο Βασίλης Ορφανός, Γενικός Διευθυντής της GLOBO Technologies ανέφερε σχετικά: “Η συγκεκριμένη αναγνώριση από ένα κορυφαίο κατασκευαστή όπως είναι η HP, έρχεται να ενισχύσει την δυνατότητά μας να προσφέρουμε ευέλικτες και ποιοτικές υπηρεσίες  προμήθειας και υλοποίησης υποδομών IT. Επενδύοντας σε ολοκληρωμένες λύσεις που βασίζονται σε αξιόπιστες, καινοτόμες τεχνολογίες όπως αυτές της HP, είμαστε σε θέση να πετυχαίνουμε σημαντικά αποτελέσματα  για τους πελάτες μας, όπως είναι μείωση κόστους, η αύξηση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ