Νέα οθόνη Philips Moda 2: Μία οθόνη με Sense Appeal

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

15 Δεκεμβρίου 2014

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, παρουσιάζει μια νέα IPS οθόνη 27-ιντσών που συνδυάζει τον εντυπωσιακό λευκό glossy σχεδιασμό της Moda με  δυνατό ήχο 7-watt από ενσωματωμένα ηχεία καθώς και συνδεσιμότητα Bluetooth για streaming μουσικής και βίντεο.

 “Όταν επιλέγουμε οθόνη για το χώρο που ζούμε καθημερινά, η εμφάνιση μετράει πραγματικά” λέει ο Thomas Schade, Αντιπρόεδρος EMEA της MMD. “Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα οθόνη θα προσελκύσει το ενδιαφέρον για το σύνολο των πλεονεκτημάτων της. Συγκεκριμένα η οθόνη  συνδυάζει σε μία συσκευή, υπέροχη εμφάνιση 360 μοιρών χάρη στο σχεδιασμό Moda 2, μαγευτική εμπειρία εικόνας και ήχου, ήχο surround από ενσωματωμένα ηχεία και συνδεσιμότητα Bluetooth που μειώνει την ακαταστασία των καλωδίων. ”

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της νέας οθόνης  Philips 275C5QHAW:

Σαγηνευτική εμφάνιση 360-μοιρών
Η οθόνη έχει  καθαρή, μινιμαλιστική εμφάνιση και εξαιρετική κομψότητα που συμπληρώνει οποιοδήποτε χώρο διαβίωσης. Το πλαίσιο της οθόνη καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο καθώς το πάχος του εξωτερικού πλαισίου δε μετρά παραπάνω από 2,5χιλ και η black matrix ταινία στο εσωτερικό του panel είναι μόλις 3,5 χιλ. Επομένως δημιουργείται  ακόμα πιο καθαρό στυλ, με ελάχιστους περισπασμούς και μέγιστο μέγεθος θέασης.

Ήχος που επεκτείνεται
Τα ενσωματωμένα ηχεία 7-Watt της οθόνης τροφοδοτούνται από σύστημα ήχου συντονισμένο με τεχνολογία SRS WOW HD ™ για ενισχυμένο ήχο. Το αποτέλεσμα είναι ήχος surround με virtual κανάλια 5.1 για συναρπαστική εμπειρία ήχου.

Bluetooth streaming
Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ένας χώρος είναι περισσότερα καλώδια. Δεδομένου ότι η οθόνη 275C5QHAW διαθέτει τεχνολογία Bluetooth ™, οι χρήστες μπορούν να κάνουν streaming μουσικής και βίντεο ασύρματα από συμβατές συσκευές και να απολαύσουν περιεχόμενο με εκπληκτική ποιότητα ήχου και εικόνας. Με το Bluetooth σύστημα ηχείων της οθόνης,  οι χρήστες μπορούν εύκολα να πραγματοποιήσουν hands-free speakerphone κλήσεις.

Σαγηνευτική ποιότητα θέασης
Με την τεχνολογία AH-IPS, η εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης της οθόνης επιτρέπει στους χρήστες  να δουν το περιεχόμενο της οθόνης με ευκρίνεια από οποιαδήποτε γωνία,  ιδανικό για μια παρέα να δει φωτογραφίες ή να παρακολουθήσει μια ταινία. Με ανάλυση ευρείας οθόνης Full HD 1920 x 1080p, η οθόνη υποστηρίζει την υψηλότερη ανάλυση HD για μέγιστη ποιότητα εικόνας.

Η οθόνη Philips 231P4QUPES είναι διαθέσιμη στα καταστήματα με προτεινόμενη λιανική τιμή €349. Φωτογραφίες της οθόνης μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ