Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η ΒΕΧΡΩ εφαρμόζει ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω της υπηρεσίας paperless connect της impact

impactnew

Η ΒΕΧΡΩ, κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή και εμπορία χρωμάτων στην Ελλάδα, εφαρμόζει τις λύσεις και άυλης ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Impact AE.

Συγκεκριμένα, η ΒΕΧΡΩ μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τιμολόγησης Paperless Connect, αποστέλλει αυτοματοποιημένα τα ηλεκτρονικά τιμολόγια σε πελάτες της, έχοντας επιβεβαίωση για την παραλαβή τους. Παράλληλα, λαμβάνει ηλεκτρονικά μηνύματα παραγγελιών και αποστέλλει ηλεκτρονικά τα μηνύματα των παραστατικών που η εταιρεία εκδίδει. Έτσι, απολαμβάνει μεγάλο διαχειριστικό όφελος τόσο ή ίδια, όσο και οι πελάτες της, αφού έχει αυτοματοποιηθεί η διαδικασία της καταχώρησης. Τέλος, έχει και ταυτόχρονους ελέγχους μεταξύ των παραστατικών που εκδίδει και των αντίστοιχων πληροφοριών που λαμβάνουν οι πελάτες της για την αυτοματοποιημένη καταχώρησή τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Σπύρος Φασούλης, IT Manager της εταιρείας: «Έχοντας εφαρμόσει ήδη την ηλεκτρονική ανταλλαγή παραστατικών με μεγάλο πελάτη μας μέσω της Impact, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και στη λύση της άυλης ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Η επέκταση του έργου βελτιστοποίησε τη διαδικασία τιμολόγησης και εξυπηρέτησης των πελατών και μείωσε σημαντικά το λειτουργικό κόστος. Επιπροσθέτως, έχουμε αυτοματοποιημένες αναφορές για την ορθότητα των πληροφοριών των τιμολογίων, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα και την εγκυρότητα της όλης διαδικασίας τιμολόγησης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ