Σεπτέμβριος με Netflix μέσα από την WIND VISION

Μελών ΣΕΠΕ

05 Σεπτεμβρίου 2018

Με μεγάλες πρεμιέρες πρωτότυπων και αγαπημένων σειρών του Netflix καλωσορίζουν οι τηλεθεατές το φθινόπωρο μέσα από την WIND VISION. Αθώοι, Μανιακός, Σιδερένια Γροθιά της Marvel Σεζόν 2, Μπότζακ Χόρσμαν Σεζόν 5, Βερσαλλίες, Οι Τηλεφωνήτριες Σεζόν 3, Άτυπος Σεζόν 2, και όχι μόνο, παίζουν τον Σεπτέμβριο και καθηλώνουν μικρούς και μεγάλους.


Στη νέα μεταφυσική σειρά ΟΙ ΑΘΩΟΙ που ξεκίνησε τέλη Αυγούστου, οι τηλεθεατές  ζουν μια διαφορετική πραγματικότητα Η ιστορία ξεκινά όταν οι έφηβοι Τζουν και Χάρι το σκάνε από τις καταπιεστικές οικογένειές τους για να είναι μαζί και τα σχέδιά τους ανατρέπονται από μια απίστευτη ανακάλυψη: την ικανότητα της Τζουν να αλλάζει μορφή. Και τα 8  επεισόδια της σειράς είναι πλέον διαθέσιμα για να δουν οι τηλεθεατές στο Netflix μέσα από την WIND VISION.  Μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για να σωθεί, όταν η ζωή γίνεται επικίνδυνη;


Επίσης έρχεται «ο Μανιακός» με πρωταγωνιστές τους Emma Stone και Jonah Hill και την υπογραφή του σκηνοθέτη του 'True Detective', Cary Fukunaga. Πρόκειται για  remake ομώνυμης νορβηγικής σειράς για την ιστορία δύο αγνώστων που συμμετέχουν σε μία μυστηριώδη φαρμακευτική δοκιμή, η οποία, όπως τους διαβεβαιώνουν, θα λύσει όλα τους τα προβλήματα για πάντα χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια. Τα πράγματα όμως δεν πάνε ακριβώς έτσι. Σε γενικότερο πλαίσιο η σειρά ακολουθεί ασθενείς ψυχικών διαταραχών και νοσημάτων που παίρνουν μέρος σε ένα πείραμα που τους επιτρέπει να ζουν μέσα στα ίδια τους τα όνειρα.


Τrue crime, επιστημονική φαντασία, περιπέτεια, δράμα, με συνδρομή στην WIND VISION και το Netflix οι επιλογές είναι αμέτρητες. Εκτός από πρόσβαση σε έναν μοναδικό κόσμο σειρών και ταινιών μέσω του Netflix, οι συνδρομητές WIND VISION, έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 60 συνδρομητικά κανάλια αλλά και σε ατέλειωτο περιεχόμενο μέσω των εφαρμογών του Google Play Store.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα WIND ή το www.wind.gr/vision/


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ