Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Τα MAX STORES επιλέγουν Entersoft Business Suite για την πλήρη ενοποίηση των διαδικασιών τους

entersoft

Η εταιρεία MAX STORES Α.Β.Ε.Ε. είναι μία αμιγώς Ελληνική Εταιρεία που δραστηριοποιείται στην λιανική πώληση Παιχνιδιών, Σχολικών, Βιβλίων, Ηλεκτρονικών και Εποχιακών ειδών από το 1992. Η εταιρεία χτίζει σταθερά, δυναμικά και με υπευθυνότητα το πολύχρονο έργο της στο δύσκολο ανταγωνισμό της εποχής παρέχοντας άμεση και φιλική εξυπηρέτηση στα 8 καταστήματα που διαθέτει, καθώς και ποιοτικά, καλόγουστα και οικονομικά προϊόντα.


Λόγω της σταθερής ανάπτυξης που βιώνει η εταιρεία, η ανάγκη για εκσυγχρονισμό της μηχανογράφησης των επιχειρηματικών της διαδικασιών ήταν επιτακτική. Αξιολογώντας το σύνολο σχεδόν των εγχώριων και πολυεθνικών λύσεων η Max Stores επέλεξε το Entersoft Business Suite με στόχο την πλήρη ενοποίηση συστημάτων και διαδικασιών, την οργάνωση των ροών εργασίας στα διάφορα τμήματα μέσω των προτεινόμενων από το νέο σύστημα business practices υψηλής αξίας, τον έλεγχο του κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας.


Η λύση περιλαμβάνει ολοκληρωμένα κυκλώματα Εμπορικής & Οικονομικής Διαχείρισης, Προμηθειών, Αποθηκών-Αποθεμάτων, CRM, καθώς και ενσωματωμένο MIS με έτοιμες βιβλιοθήκες reports, κύβων, crystal, dashboards και άλλων BI & Analytics δυνατοτήτων.


Ο κ. Ευθύμιος Μπίος, IT Manager της εταιρείας ανέφερε: “Η εταιρεία εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα αξιολογούσε εταιρείες και επιχειρηματικές λύσεις προκειμένου να εκσυγχρονίσει και να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες της. Το εύρος και το βάθος λειτουργικότητας που προσφέρει το Entersoft Business Suite καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των περίπου 80 Back Office χρηστών στα κεντρικά γραφεία και τα καταστήματα.”.


Ενώ σύμφωνα με την κα. Ρένεση Μεσσαριτάκη Κωνσταντίνα, CFO & Αντιπρόεδρο της Max Stores: “Στη Max Stores αναπτυσσόμαστε με σταθερά βήματα και προσεγμένες επιλογές. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτουν οι άνθρωποι της Entersoft στο χώρο του λιανεμπορίου, μας δημιουργούν την πεποίθηση ότι θα μας βοηθήσουν αποφασιστικά στη μετάβασή μας σε ένα αναβαθμισμένο και σύγχρονο περιβάλλον, βελτιστοποιώντας τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και παρέχοντάς μας την πολύτιμη πληροφόρηση που απαιτείται για την αντιμετώπιση των μεταβολών και των προκλήσεων στο χώρο μας”.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ